Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Universitatea Cluj-Napoca întâlnește pe Olimpia CSU Brașov în ultimul meci de acasă din sezonul regulat

Valentin Todea

Valentin Todea
22.01.2016

Formația de pe Someșul Mic găzduiește trupa pregătită de Dan Calancea în cel mai interesant duel al etapei a XX-a din LNBF. Confruntarea se va desfășura mâine, demarând la ora 19.

Dragan Petricevic are tot lotul de jucătoare la dispoziție pentru acest meci, în timp ce oaspeții au anunțat că foarte probabil nu se vor putea baza pe Gabriela Irimia și Biljana Pesovic, în schimb Ana Ferariu urmând să absenteze cu siguranță.

Clujencele ocupă locul 6 al clasamentului înaintea acestei întâlniri cu 10 victorii și 8 înfrângeri, având cu un meci mai puțin disputat decât următoarea echipă din clasament, ICIM Arad. De cealaltă parte, Olimpia are deja asigurată poziția a 2-a la sfârșitul sezonului regulat, înregistrând până acum 14 jocuri câștigate și 3 pierdute.

Gazdele vin după un succes fără drept de apel pe propriul teren în fața celor de Univ. Goldiș ICIM Arad, scor 95-47, în timp ce brașovencele au pierdut la mare luptă disputa din ultima etapă din deplasare cu Phoenix Galați, scor 87-84.

Cele două echipe s-au întâlnit de trei ori în acest sezon, trupa de sub Tâmpa având câștig de cauză de fiecare dată. Mai întâi, acestea și-au măsurat forțele în faza inaugurală a Cupei României, atunci când alb-albastrele au învins pe teren propriu cu 86-72 și cu 62-75 în disputa de la Cluj-Napoca. Ulterior, Olimpia Brașov a câștigat meciul din turul campionatului după prelungiri, scor 79-70.

Partida va arbitrată de Ciprian Ciocan, Cosmin Prișcă și Mate Andraș Stretea.

*Foto: Mircea Roșca/ sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!