Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Universitatea Cluj-Napoca își măsoară forțele acasă cu Olimpia CSU Brașov

Valentin Todea

Valentin Todea
18.10.2016

Runda a 4-a din Liga Națională de Baschet Feminin programează confruntarea dintre ”U” Cluj și Olimpia Brașov, echipe care au bifat trei victorii din tot atâtea meciuri în acest start de stagiune. Partida se va desfășura miercuri, 19 octombrie, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, cu începere de la ora 17:00.

Ultima vizită a Brașovului pe terenul adversarului de mâine s-a terminat cu victoria echipei pregătite de Dan Calancea, o surpriză la acel moment, având în vedere efectivul avut la dispoziție de tehnicianul amintit. A fost așadar 73-78 în luna ianuarie a acestui an, într-un meci din cadrul sezonului regulat.

Elevele lui Dragan Petricevic vin după un succes înregistrat pe teren propriu, 74-70 cu Phoenix Galați, în timp ce formația de sub Tâmpa a câștigat acasă în ultima rundă în fața celor de la Univ. Goldiș ICIM Arad, scor 73-70. Istoria confruntărilor directe este de partea Olimpiei Brașov, gruparea din centrul țării adjudecându-și 14 întâlniri, în timp ce Universitatea are 8 victorii împotriva acesteia.

Partida va fi arbitrată de Laszlo Bukurești, Dragoș Stan și Alexandru Ivan.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Haide U!
    Hai fetele!

    cu 7 ani în urmă (18.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!