Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Universitatea Cluj-Napoca și CST BC Alexandria își dau întâlnire în prima etapă

Paul Olar

Paul Olar
26.09.2014

Liga Națională

Etapa I

Sâmbătă, 27 septembrie

0 Fișa meciului 0

După triumful din Cupa României, Universitatea Cluj-Napoca și CST BC Alexandria pornesc la drum  în Liga Națională. Cele două formații își măsoară forțele sâmbătă, 27 septembrie, cu începere de la ora 14:30.

Fetele lui Florin Covaciu vin după două victorii repurtate în fața lui SCM SCȘ Craiova. Ardelencele s-au impus în turul manșei cu 68-50, pentru ca la câteva zile distanță să învingă cu 77-55. La aceste rezultate au contribuit din plin sportivele străine, printre care Kristina King și Annie Kassongo. Ultima amintită nu a putut evolua în primul meci din cauza unor probleme cu cartea verde, însă a evoluat miercuri, impresionând în spațiul de trei secunde.

De partea cealaltă, trupa din județul Teleorman a avut parte de o misiune dificilă în fața Olimpiei CSU Brașov. Baschetbalistele de sub “Tâmpa” au debutat promițător, câștigând jocul întâi cu 71-69. Gruparea antrenată de Mădălin Piperea a profitat de avantajul terenului propriu și a ieșit învingătoare, 66-55.

Chiar dacă a efectuat modificări de lot, Universitatea pleacă cu șansa secundă în duelul de mâine. De partea Alexandriei stă experiența, precum și rezultatele din trecut. Din acest punct de vedere, amintim faptul că CST BC are 13 rezultate pozitive în fața “studentelor”.

*Foto: Cristian Cosma

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!