Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ușor și nu prea

Costin Marinescu

Costin Marinescu
09.10.2012

Sala ”Horia Demian”
miercuri, 10 octombrie
ora 17:00

  Fișa meciului  

După victoria cu CSB Teleormanul Alexandria, deplasarea de la Cluj pare o misiune facilă pentru Olimpia CSU Brașov. Elevele lui Dan Calancea joacă miercuri, de la ora 17:00, în Sala ”Horia Demian”, cu Universitatea și pornesc ca favorite în fața unei echipe ce nu are nicio victorie în acest debut de sezon. Totuși, în ciuda bilanțului negativ, Clujul nu va fi un adversar facil.

Gazdele au început cu stângul stagiunea, bilanțul primelor 3 etape consemnând tot atâtea înfrângeri. Totuși, adversarele au fost de calibru. În prima etapă au jucat la Târgoviște, cu campioana CSM, în a doua cu Satu Mare, vice-campioana, iar în weekend au întâlnit ICIM-ul, o a treia echipă ce nu mai are nevoie de nicio prezentare.

De partea cealaltă, Olimpia CSU a întâlnit, în prima etapă, pe Rapid București, o echipă fără mari pretenții în acest sezon, iar în a treia a jucat cu CSBT Alexandria, formația antrenată de Mădălin Piperea fiind departe de  vremurile ei de glorie. Ambele partide au fost câștigate de brașovence, înfrângerea venind pe terenul celor de la Sepsi SIC Sf. Gheorghe, o echipă cu pretenții în actualul campionat.

Cele două echipe s-au întâlnit în partide oficiale de 10 ori. Clujul are 7 victorii în timp ce Olimpia doar 3. Brașovul a câștigat o singură dată pe terenul clujencelor, pe 15 octombrie 2011, scor 89-71.

Partida de miercuri va fi arbitrată de Cosmin Prișcă și Andrada Csender, iar comisar a fost desemnat Zoltan Koșa.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!