Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Vereș Attila: ”Absența lui Vass Ildiko s-a văzut mult prea mult în jocul nostru”

totalbaschet.ro, Foto: Nagy Melinda

totalbaschet.ro, Foto: Nagy Melinda
17.01.2011

SCM Craiova a învins în cadrul primei etape a Diviziei A1 pe Sepsi Sfântu Gheorghe, la o diferență de 23 de puncte, în partida disputată sâmbătă la Sala Sporturilor din Craiova. Deși oaspetele erau favoritele întâlnirii, absența lui Ildiko Vass, accidentată la spate în ultimul antrenament înaintea deplasării la Craiova a cântărit mult pentru formația pregătită de Attila Vereș.

”Din păcate absenţa lui Vass Ildiko s-a simţit mult prea mult astăzi, iar cele două noi jucătoare din străinătate nu au reuşit să se integreze în echipă. Pentru înfrângerea de la Craiova ne facem vinovaţi cu toţii, dar în primul rând eu. Sper ca până miercuri să am toate jucătoarele refăcute şi mai ales, sper în revenirea psihică a jucătoarelor pentru că aceasta a fost doar prima etapă şi ne aşteaptă multe meciuri extrem de importante” a declarat Vereș(foto) pentru site-ul oficial al clubului.

Următoarea partidă pentru Sepsi va avea loc miercuri în Sala ”Kati Szabo” cu începere de la orele 19:00, în fața altei grupări răpuse în prima etapă, CSB Alexandria.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!