Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Veshaundra Young, cea mai bună jucătoare de la Târgu Mureș în duelul cu Sepsi

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.12.2014

Baschetbalista originară din Statele Unite ale Americii, Veshaundra Young, componentă a formației Nova Vita Târgu Mureș, a fost cea mai bun jucătoare a echipei sale în eșecul drastic suferit pe terenul celor de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, scor 54-114. 

Americanca a reușit în cele aproape 40 de minute jucate să marcheze 22 de puncte din totalul de 54 ale echipei sale. De asemenea, aceasta și-a mai trecut în cont 8 recuperări, 2 capace, dar și 6 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 12 unități. Din punct de vedere al procentajelor, Veshaundra a încheiat disputa cu 37% (7/19) din interiorul semicercului, 50% (1/2) de la mare distanță, respectiv 83% (5/6) din dreptul liniei de fault. 

Alexia Adams cu 13 puncte și 7 la eficiență, respectiv Mihaela Chelariu cu 8 puncte, 9 recuperări și 8 la eficiență, au fost jucătoarele de la Târgu Mureș care au avut de asemenea o prestație bună. 

De cealaltă parte a baricadei, Borbala Bartha cu 6 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și nu mai puțin de 15 mingi pierdute, a terminat meciul cu un dezastruos indice la productivitate de -13 unități. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!