Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie clară pentru CSU Alba-Iulia în meciul cu Danzio Timișoara

Eduard Popa

Eduard Popa
18.10.2015

csu_alba_iulia_miroslav_popov

CSU Alba-Iulia a reușit a treia victorie consecutivă, 74-47, în compania lui Danzio Timișoara, în etapa a IV-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin (LNBF).

Elevele lui Miroslav Popov au început greu partida, timișorencele reușind să le țină pe alb-iulience la numai 8 puncte după primul sfert, când Danzio conducea cu 13-8. Mai mult, la 4 minute de la startul sfertului doi, timișorencele conduceau cu 20-14. Însă în ultimele șase minute ale primei reprize, alb-iuliencele au reușit un parțial de 15-2, grație căruia tabela de marcaj indica scorul de 29-22 la pauza meciului. 

Galopul de sănătate al alb-iuliencelor a continuat și în repriza a doua, în care au câștigat detașat ambele sferturi, cu scorurile de 23-11 și 24-14. Scorul final a fost 74-47 pentru CSU Alba-Iulia, care obține a treia victorie consecutivă. Danzio Timișoara rămâne astfel cu două victorii din patru etape. 

Cele mai bune performere pentru CSU Alba Iulia au fost Mariah King, cu 24 de puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă, Adrienne Webb, cu 16 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, Jelena Antic a fost aproape de triple double, cu 14 puncte, 11 recuperări și 8 pase decisive iar Vanessa Abel a strâns 11 puncte, 2 recuperări și 9 pase decisive.

De partea cealaltă trei jucătoare au reușit câte 11 puncte: Zorica Mitov, Ivana Grbic și Jovana Jaksic

În etapa următoare CSU Alba-Iulia va primi vizita campioanei CSM Târgoviște, pe când elevele lui Bogdan Bulj vor sări această etapă din cauza numărului impar de echipe din LNBF. 

Sursa foto: facebook CSU Alba-Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!