Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie concludentă a celor de la FCC Baschet Arad în meciul cu Agronomia București

Victorie concludentă a celor de la FCC Baschet Arad în meciul cu Agronomia București

Două meciuri s-au disputat în Liga Națională de baschet feminin duminică, 20 decembrie de la ora 13. Formațiile ce au pornit ca favorite în aceste confruntări s-au impus fără probleme.

FCC Baschet Arad - Agronomia București 75-52 (18-8, 10-15, 22-16, 25-13)

La pauza meciului din Sala Agronomia, tabela indica 28-23 în favoarea arădencelor. Până la finalul sfertului trei, galben-albastrele au mărit ecartul la 11 lungimi, scor 50-39. Aradul a controlat și ultimul act și a câștigat într-o manieră clară disputa cu gruparea din Capitală.

Brankica Hadzovic a fost cea mai bună marcatoare a celor de la FCC Baschet Arad cu 25 de puncte (9 recuperări). Jefimija Karakasevic a terminat partida în double-double după ce a adunat 12 puncte și 15 recuperări (3 pase decisive, 2 intercepții). Ecaterina Armanu a reușit 11 puncte, 5 recuperări și 4 assist-uri.

Romina Filip a strâns 15 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Anca Șipoș a avut 13 puncte, 8 recuperări, 3 intercepții, 3 capace și 2 assist-uri pentru Agronomia. Sonia Vilcinschi a marcat 10 puncte în această confruntare.

Olimpia CSU Brașov - CSU Rookies Oradea 82-39 (20-6, 25-12, 12-6, 25-15)

Partida disputată în Sala Sporturilor din Târgoviște a fost controlată în totalitate de gruparea de sub Tâmpa, care la pauză conducea cu scorul de 48-15.

Principala remarcată a formației brașovene a fost Ines Corda cu 22 de puncte, 7 pase decisive și 2 recuperări. Sara Dickey și Ioana David au marcat fiecare câte 10 puncte iar Adina Ciciovan a fost foarte aproape de un double-double după ce a reușit 9 puncte și 10 recuperări. Antrenorul celor de la Olimpia, Dan Calancea, a introdus pe parcursul meciului toate jucătoarele de pe foaia de joc și fiecare dintre acestea a reușit să-și treacă numele pe lista marcatoarelor.

Diana Antonia Roșu a reușit un double-double alcătuit din 13 puncte și 10 recuperări (2 intercepții) pentru CSU Rookies Oradea. Alexandra Mangra a reușit 10 puncte, 7 recuperări, 2 assist-uri și un capac.

*Foto: Facebook FCC Baschet Arad/captură FRB TV

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!