Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie conturată după pauză pentru Sf. Gheorghe în partida de la Brașov

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
08.12.2013

52-72

11-16, 20-17, 10-21, 11-18
  Statistica  
ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe s-a impus cu scorul 72-52 în deplasarea de la Brașov, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 11-a din Liga Națională de baschet feminin.
Covăsnencele au obținut victoria mai greu decât o arată scorul, având de furcă cu formația pregătită de Dan Calancea. Oaspetele au început bine duelul de duminică, iar după primele 10 minute aveau un avantaj de 5 puncte, scor 16-11. Brașovencele nu au cedat întâlnirea, ba mai mult au întors scorul de pe tabelă, dar pentru puțin timp. Mult mai valoroasa echipă din Sf. Gheorghe și-a respectat statul de favorită și și-a conturat victoria în a doua parte a jocului, în special în sfertul 3. S- terminat 72-52 pentru elevele pregătite de noul antrenor, Zoran Mikes care obțin cel de-al 8-lea succes stagional, în timp ce Olimpia Brașov suferă a 6-a înfrângere din acest sezon al LNBF.
Pentru gazde, principala marcatoare a fost Zdenka Kovacevic cu 13 puncte acumulate și o pasă decisivă. Aceasta a fost secondată de Vladinka Erak, autoare a 12 puncte, 8 recuperări și Gabriela Irimia cu un total de 9 puncte, 3 recuperări, 3 assisturi.
 
Samantha Prahalis a fost principala remarcată pentru Sepsi Sf. Gheorghe în duelul de la Brașov. Ea la terminat cu un total de 31 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive. Sarina Simmons a adunat 16 puncte, 6 recuperări, o pasă decisivă, iar Lejla Bejtic a acumulat 9 punte, 3 recuperări și un assist.
Foto: Henning Janos
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!