Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie de moral pentru fetele lui Cătălin Tănase

Paul Olar

Paul Olar
09.10.2016

Readucerea lui Cătălin Tănase pe banca CSM-ului din Târgoviște dă roade. Formația din județul Dâmbovița s-a impus în meciul etapei, disputat sâmbătă, în compania campioanei ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe. Derby-ul dintre cele două formații a fost adjudecat de către dâmbovițence, cu 49-36.

Startul partidei a aparținut gazdelor, care s-au dus la 6-2 după un coș reușit de Monique Coker. Sepsi a răspuns prin Rachel Mitchell și Janeesa Jeffery, însă tot echipa din Târgoviște a fost mai inspirată. Larisa Toma a marcat pentru 11-5, dar Marshall și Jeffery au răspuns din nou.

Sportivele de peste ocean ale lui Cătălin Tănase au apăsat pedala de accelerație, iar pe faza ofensivă au contribuit, pe rând, Porsche Poole, Monique Coker și Porchia Green contribuind cu puncte. Extrem de modestă în atac, Sepsi nu s-a putut opune și s-a recunoscut înfrântă.

Monique Coker a dominat situația sub panou, acolo unde a izbutit 11 puncte și 17 recuperări. Porsche Poole a totalizat 9 puncte și 3 recuperări, în timp ce Donica Cozby a pus pe tabelă 8 puncte.

În replică, Tyaunna Marshall a avut 12 puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive. Janeesa Jeffery a ieșit în evidență prin 7 puncte și 11 recuperări. 

*Foto: Facebook Dudea Cristian

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!