Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie facilă pentru Satu Mare la Craiova

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
27.10.2013

48-88

16-12, 8-22, 18-22. 6-32

1-4 Statistica meciului 4-1

CSM Satu Mare a obținut o victorie în fața formației SCM CSS Craiova, într-o partidă în problema învingătoarei s-a pus doar în primul sfert. Scorul final a fost 88-48 pentru sătmărence care obțin cel de-al 4-lea succes stagional, în timp ce oltencele suferă a 4-a înfrângere din actualul sezon al LNBF.

Debutul duelului de sâmbătă a fost unul surprinzător cu craiovencele la conducerea pe tabelă după primele 10 minute de joc. Încet dar sigur, formația pregătită de Petru Eleș a revenit și a întors rezultatul, nemailâns nicio șansă adversarelor până la finalul jocului. S-a terminat 88-48 pentru CSM Satu Mare care se pregătește de duelul de duminică cu Teleorman Alexandria.

Andreea Olteanu a fost principala marcatoare pentru SCM Craiova cu 12 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. Din tabăra oltencelor s-au mai remarcat Irina Borș cu 10 puncte și Janina Simionca cu 8 puncte.

De partea cealaltă, Bianca Voica a totalizat 18 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Aceasta a fos secondată de Tabytha Wampler cu 16 puncte, 14 recuperări și Andreea Orosz cu un total de 14 puncte, 7 recuperări și 6 assisturi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!