Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie facilă pentru vicecampioane la Brașov

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
30.11.2013

47-81

15-15, 4-29, 16-17, 12-20

  Statistica  

Primul meci al etapei a 10 -a din Liga Națională de baschet feminin a avut loc la Brașov. Față în față s-au întâlnit echipa locală, Olimpia CSU și vicecampioana României, CSM Târgoviște.

Târgoviștencele au câștigat destul de lejer duelul cu adversarele, chiar dacă primul sfert a fost unul echilibrat, terminat la egalitate. Încă de la pauza mare, elevele antrenate de Dan Fleșeriu și-au luat un avantaj liniștitor ca finalul jocului să le gasească câștigătoare cu 34 de puncte diferență. S-a terminat 81-47 pentru CSM Târgoviște care obține cel de-al 7-lea succes stagional, în timp ce brașovencele suferă a 5-a înfrângere din actualul sezon al LNBF.

Pentru gazde, americanca Christina Dewitt a fost principala marcatoare cu 12 puncte acumulate, 16 recuperări și o pasă decisivă. Aceasta a fost secondată de Gabriela Irimia și Vladinka Erak cu câte 9 puncte fiecare.

De partea cealaltă, dâmbovițencele au avut-o pe Jenna Smith ca principală marcatoare. Ea a terminat partida cu 20 puncte, 16 recuperări și 2 assisturi. S-au mai remarcat Britney Jones, autoare a 15 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și Lenita Sanford cu 12 puncte, 8 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!