Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie fără emoții pentru CS BT Alexandria

Paul Olar

Paul Olar
27.09.2014

62-79
0-1 Statistica 1-0

După triumful din Cupa României, CS BT Alexandria a debutat cu dreptul și în campionat. Formația antrenată de Mădălin Piperea a trecut de Universitatea Cluj-Napoca cu scorul de 79-62.

Gazdele au condus o sigură dată pe tabelă, în secunda 6, când Iulia Răileanu a inaugurat partida. Ulterior, Anca Șipoș a contribuit pe ambele faze, iar Alexandria a beneficiat de un parțial de 11-0. Amber Jones a marcat în replică, dar CS BT a câștigat sfertul cu 12-25.

În actul secund, trupa din județul Teleorman a profitat de avantajul taliei, făcând legea în spațiul de trei secunde. Aici, ajutor semnificativ a venit din partea americancei Morgan Stroman, care a punctat nestingherită. Drept dovadă, Alexandria s-a bucurat la pauza încleștării de un avantaj format din două cifre, 25-44.

Revenite pe parchet, elevele lui Florin Covaciu au părut montate să limiteze ecartul înregistrat. Kristina King a fost prezentă la finalizare, iar reușitele semnate Vanessa Lache au revitalizat partida. În ciuda eforturilor depuse de clujence, CS BT nu a întâmpinat emoții pe finalul disputei.

Autoare a 23 de puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive, Morgan Stroman a fost cea mai bună jucătoare a învingătoarelor. Anca Șipoș a izbutit 14 puncte, 7 pase decisive și 2 recuperări, în timp ce Stefka Mitova a contabilizat 13 puncte, 6 recuperări și 4 assist-uri.

De partea cealaltă, Kristina King s-a remarcat cu 19 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, pe când Annie Kassongo a încheiat partida cu 12 puncte și 8 recuperări.

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!