Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie fără emoții pentru Satu Mare în meciul cu U Cluj

Costin Marinescu

Costin Marinescu
29.09.2012

55 - 78
15-28, 9-16, 15-14, 16-20
  Statistica  

CSM Satu Mare nu a avut nicio problemă în a se impune pe terenul Universității Cluj Napoca. Vice-campioanele au câștigat meciul din etapa a II-a a LNBF cu 78 – 55 și are două victorii din tot atâtea posibile în actualul sezon.

Satu Mare și-a impus jocul în prima parte, la capătul căreia conducea cu 20 de puncte, 44 – 24, a doua repriză fiind mai echilibrată.

Shanika Freeman a fost cea mai bună jucătoare din tabăra învingătoarelor. Jucătoare de origine americană a terminat meciul cu 15 puncte (75% la aruncările de 2 puncte) și 9 recuperări pentru un indice de eficiență de 27. Anne Marie Pârău și Utahya Drye au înscris câte 11 puncte, românca trecând în statistică și 7 pase decisive.

Flavia Ferenczi a marcat 20 de puncte și, alături de Daphnee Frieson, cu 10, au fost singurele jucătoare de la ”U” care au trecut d eborna 10 în dreptul punctelor înscrise. Frieson a recuperate 6 mingi, același număr de recuperări avându-l și Adriana Pricop.

La Satu Mare a debutat și Italee Lucas, însă lipsa antrenamentelor alături de noua sa echipă s-a văzut în jocul ei. Fosta baschetbalistă de la Tulsa Shock a avut un procentaj foarte slab la aruncările din acțiune (2/14 – 14%), a pierdut 4 posesii dar a și interceptat 5 mingi.

Etapa următoare Satu Mare va întâlni pe Nova Vita Tg. Mureș, iar U Cluj Napoca se va deplasa la Arad, pentru meciul cu ICIM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!