Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie fără mari probleme pentru Târgoviște în fața sătmărencelor

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
13.11.2013

90-55

13-18, 27-14, 28-10, 22-13

  Statistica  

Vicecampioana României, CSM Târgoviște s-a impus fără mari probleme în disputa cu formația CSM Satu Mare. Târgoviștencele s-au impus cu scorul final de 90-55, la capătul unei partide facile cu excepția primului sfert.

Echipa antrenată de Petru Eleș a început mult mai bine duelul de miercuri seară, iar după primele 10 minute a luat un avantaj de 5 puncte față de adversare, scor 18-13. De aici, dâmbovițencele au călcat pe pedala de accelerație revenind pe tabelă și distanțându-se la mare distanță.  Încă de la pauza mare, ecarcatul de puncte în favoarea Târgoviștei era de 8 lungimi distanță, iar până la finalul partidei nu l-au mai cedat. La finalul jocului, tabela sălii Polivalente din Târgoviște arăta scorul final de 90-55, iar în urma acestui succes, Târgoviște obține al 5-a succes din actuala ediție de campionat. De partea cealaltă, CSM Satu Mare suferă a 3-a înfrângere din LNBF.

Pentru CSM Târgoviște, americanca Sanford a fost principala marcatoare cu 23 de puncte, 13 recuperări. Aceasta a fost secondată de Jones cu 20 puncte, o recuperare și 8 pase decisive.

De partea cealaltă, Kortni Hope a reușit 18 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă pentru CSM Satu Mare. Din tabăra sătmărencelor s-au mai evidențiat Orosz cu 14 puncte, 4 recuperări și Wampler, autoare a 12 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă.

Etapa viitoare, CSM Târgoviște se deplasează la Oradea pentru disputa cu echipa locală, în timp ce Satu Mare are o misiune dificilă pe terenul nou promovatei, Phoenix Galați

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!