Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie lejeră pentru Sfântu Gheorghe în duelul cu Alexandria

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.10.2014

LNBF

Etapa V

83-53

Sala „Kati Szabo” Sfântu Gheorghe

4-1 Statistică 3-2

Formația Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a reușit să învingă pe teren propriu pe CST BC Alexandria cu 83-53 într-un meci din cadrul rundei cu numărul 5 din Liga Națională de Baschet Feminin. În urma acestui succes, trupa lui Zoran Mikes a ajuns la un bilanț de 4 meciuri câștigate și doar unul pierdut, în timp ce fetele lui Mădălin Piperea au 3 victorii și 2 înfrângeri. 

Partida din Sala „Kati Szabo” a debutat într-o notă echilibrată, primul sfert fiind adjudecat de gazde cu un parțial de 19-15. Actul secund a fost unul destul de sărac din punct de vedere al punctelor marcate, cele două formații reușind să înscrie împreună doar 23 de puncte. Mai exact, secvența le-a revenit celor de la Sepsi SIC cu 16-7. Astfel, la pauza mare, tabela din marcaj din arena covăsneană indica 35-22 pentru echipa organizatoare. Următoarele 10 minute de joc, cele de după pauză, au fost din nou echilibrate, însă acestea au revenit din nou grupării alb-verde, scor 17-15. În fine, înaintea actului decisiv, Sepsi conducea CST BC cu 52-37. În ultima parte a jocului, amfitrioanele s-au dezlănțuit, impunându-se cu un parțial de 31-16, fapt care le-a adus victoria acestora la 30 de puncte diferență, scor 83-53. 

Puncte formației învingătoare au fost marcate de S. Murphy 25, M. Pașcalău 16, J. Jeffery 13, T. Harrison 11, A. Părău 10, C. Cutaș 3, T. Kilin 3 și C. Caldwell 2. De cealaltă parte, pentru Alexandria au punctat S. Miteva 15, M. Stroman 14, S. Arnold 7, A. Șipoș 7, A. Chivu 4, A. Farrel 3 și R. Coffey 3.

În runda următoare, Sepsi va întâlni în deplasare gruparea Phoenix Galați, în timp ce Alexandria se va deplasa la Oradea pentru duelul cu Universitatea CSM. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!