Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie obținută pe final de FCC Baschet Arad în meciul cu Universitatea Cluj-Napoca

Victorie obținută pe final de FCC Baschet Arad în meciul cu Universitatea Cluj-Napoca

FCC Baschet Arad a învins-o pe CS Universitatea Cluj-Napoca cu scorul de 56-54 (10-17, 14-6, 13-18, 19-13). Arădencele au întors scorul în favorea lor în ultimele secvențe ale jocului, fiind în dezavantaj în cea mai mare parte a meciului din Sala LPS Satu Mare.

”U” Cluj s-a distanțat pe tabelă în ultimele minute ale primului sfert, după un început destul de echilibrat. Fleșer a transformat de la mare distanță pentru 13-8, iar Timbilla a dus scorul la 17-10, stabilind scorul după actul întâi.

În sfertul al doilea, Aradul s-a apropiat treptat de adversar pe tabelă și a reușit în cele din urmă să treacă la conducere după un three-point play reușit de Hadzovic, scor 21-22. Korine Campbell a răspuns imediat pentru Cluj, 23-22, dar arădencele au terminat în avantaj prima repriză, 23-24.

La reluare, Uiuiu a înscris din spatele semicercului pentru a-și readuce echipa la conducere, 26-24, reușind chiar încă un coș de la mare distanță imediat după, 29-24. Beadle și Armanu au mai tăiat din diferență, însă Ruxandra Chiș a transformat două libere și ”U” Cluj conducea cu 35-28. FCC Baschet Arad s-a apropiat la doar două puncte după ce Angela Beadle a executat un three-point play, 39-37. Bianca Stoica a stabilit scorul după primele trei sferturi în urma unui coș din apropiere, 41-37.

Akathiotou a deschis sfertul patru cu o reușită din spatele semicercului, 41-40, dar Stoica a răspuns remede tot de la mare distanță, 44-40. Armanu de lângă panou a făcut ca tabela să indice 46-45, iar Beadle a adus Aradul la conducere din nou folosindu-se de o poziționare bună, 46-47. Au urmat câteva faze reușite ale echipei de pe Someș iar tabela avea să indice 54-48 cu puțin peste trei minute până la final. Arădencele au alergat după egalare și au reușit până la urmă să o obțină prin coșul înscris de Karakasevic, scor 54-54, când mai erau 17 secunde din timpul regulamentar. 

Cu o secundă înainte de final, Brankica Hadzovic este faultată lângă coș după ce a luat o acțiune pe cont propriu. Aceasta primește două aruncări libere pe care le transformă, 56-54, iar Clujului i-a rămas prea puțin timp pentru a putea să mai înscrie.

Angela Beadle a fost cea mai bună marcatoare de la FCC Baschet Arad cu 20 de puncte, urmată de Hadzovic cu 15 puncte și de Karakasevic cu 10 puncte.

În replică, Korine Campbell a înscris 15 puncte pentru ”U” Cluj, iar Alexandra Uiuiu a contabilizat 14 puncte.

*Foto: Facebook FCC Baschet Arad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!