Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie strânsă pentru CSU Alba Iulia la Sfântu Gheorghe

Eduard Popa

Eduard Popa
06.11.2014

LNBF

Etapa 5

74-77

Sala „Kati Szabo”

Sfântu Gheorghe

7-2 Statistică 7-2

CSU Alba Iulia a obținut o victorie la limită, 77-74, în deplasare, în compania celor de la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Meciul a foust unul foarte strâns, cele două echipe începând ultimul sfert de la scor egal, 58-58. Însă Alba Iulia a avut nervii mai tari pe final de meci, câștigând ultimul sfert cu 19-16. A fost cea de-a șaptea victorie pentru Alba-Iulia în nouă partide. De asemenea, Sfântu Gheorghe a încasat cea de-a doua înfrângere, ambele având loc pe teren propriu.

Meciul a fost câștigat de Alba Iulia la aruncările de la 3 pct, unde au fost mult mai eficiente (10 din 20, 50%) față de adversarele lor (5/18 pentru 28%). De asemenea, Sfântu Gheorghe a pierdut și bătălia în ceea ce privește recuperările, cu 27 la 36.

Pentru gazde, jucătoare care a ieșit în evidență a fost Stefanie Murphy, care în 35 de min a adunat 30 de pct și 9 recuperări, pentru un indice de eficiență senzațional de 36. Pentru Alba Iulia Alexandra Uiuiu și Ogowumi Agunbiade au avut câte 18 pct, iar Jessica Kuster a strâns 14 pct, 8 recuperări și 4 pase decisive.

Următorul meci pentru ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe va avea loc sâmbătă în deplasare, la Universitatea Cluj-Napoca, în timp ce CSU Alba-Iulia va juca cu cei de la CSM Satu Mare.

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!