Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

VIDEO. Monica Brosovsky Boriga a ales să continue la Arad

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
26.05.2011

După ce a cucerit titlul de campioană cu echipa ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad, Monica Brosovszky Boriga a decis, miercuri, să-şi prelungească contractul cu gruparea ardeleană, după cum informează ediţia online a aradon.ro.

Mai citiţi şi:

Larisa Toma continuă la Arad

Marcel Urban: "Nu vom participa în Euroligă. Nu putem asigura un buget de 800.000 de euro"

EXCLUSIV. Zoran Visic: "Am semnat pe doi ani cu ICIM Arad"

Potrivit sursei citate, Monica Brosovszky Boriga, în vârstă de 37 de ani, a fost convinsă de oficialii formaţiei din Arad să continue, pentru cel puţin un sezon, la ICIM. „Am spus-o şi o repet, voi mai juca baschet doar la Arad, aici este casa mea, mă simt iubită şi apreciată. Nu puteam spune nu, şansei de a lucra cu un antrenor care a câştigat Euroliga”, a fost declaraţia jucătoarei la puţin timp după ce şi-a prelungit înţelegerea.

Primele două certitudini din lotul ardelenilor sunt Larisa Toma şi Monica Brosovsky, însă managerul Marcel Urban a promis că formaţia din Arad se va lupta, şi în acest sezon, la titlu lucru care înseamnă "cât mai multe sportive de valoare la ICIM". Tot la gruparea din Arad au mai rămas şi Bianca Urban, Adela Mercea şi Diana Moraru.

Monica Brosovszky Boriga a fost dorită şi de fostul său antrenor, Stacey Nolan, la Târgu Mureş, la nou-promovata Nova Vita, însă oficialii arădeni au stopat acest transfer. Din câte se pare la Târgu Mureş vor ajunge Cristina Ciocan, Cherisse Graham şi Ashlee Roberson, toate foste echipiere la ICIM Universitatea "Vasile Goldiş".

Monica Broşovszky Boriga a câştigat al treilea titlu de campioană cu ICIM Arad, tot atâtea având şi cu MCM Târgovişte, formaţie care s-a desfiinţat în urmă cu două sezoane.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!