Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

VIDEO. Universitatea Cluj-Napoca a depus memoriu la FRB

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.12.2016

Universitatea Cluj-Napoca a depus memoriu la Federația Română de Baschet în urma partidei desfășurată vinerea trecută la Sala Sporturilor „Horia Demian” dintre formația locală și Universitatea Goldiș ICIM Arad, încheiată cu victoria oaspeților. Prin adresa semnată de președintele Ovidiu Vasu, conducerea clubului îndeamnă Federația Română de Baschet să ia „măsuri drastice împotriva arbitrilor acestui joc, pentru că astfel de arbitraje să nu mai apară în campionatul național de baschet feminin”.

Publicăm memoriul înregistrat de Universitatea Cluj-Napoca alături de video-ul cu cele 16 faze contestate, documente ce au sosit astăzi pe adresa redacției noastre.

De asemenea, conform politicii site-ului nostru în situații de acest gen, lăsăm discuția liberă și așteptăm comentariile voastre cu privire la cele 16 faze contestate.

8 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    U
    Asa vreti sa castigati titlul? Va vaitati mereu in lo sa va vedeti de treaba. Daca cei din Sf Gheorghe depuneau memorii de cate ori au fost furati, ce se intampla?

    cu 7 ani în urmă (13.12.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    serios?
    Problema ta e ca s-a depus un memoriu, nu ca se fura? Privesti acest aspect (al furtului) ca ceva normal!! Ai o problema grava in acest caz...
    N-o sa se intample ceva spectaculos dupa acest memoriu, nu se schimba nimic in desfasurarea meciului. Pe de alta parte, tanti asta (casluseriu) e pe langa fenomen, nu mai are ce cauta pe parchet.

    cu 7 ani în urmă (13.12.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Au renascut Banica si Iacobescu!!!
    Parca a arbitrat celebrul ticalos Banica! Nu s-a fluierat aiurea tot meciul. Ba dimpotriva, s-a fluierat si-n compensatie. Doar ca s-a fluierat impotriva lui U exact cand trebuia. Nu cumva sa se distanteze. A fost Andra Mandache providentiala, doua faulturi inventate si a fost eliminata.
    Apoi, Gabriela Istvan, care s-ar descurca mult mai bine la bordel, ca n-are treaba cu arbitrajul, fluiera fault cand se impiedica ca proasta o jucatoare a Aradului.
    Oricum, daca pe asta o elimina din arbitraj, prostitutia pe bune, nu in terenul de baschet, e cea mai potrivita optiune

    cu 7 ani în urmă (13.12.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Iacobescu - Urban
    Cat despre Urban de la Arad, jegos ca asta nu am mai vazut de pe vremea lui Iacobescu. Da imbecilul asta tot meciul n-a facut altceva decat sa sicaneze spectatorii. Iar pentru cretinismele de final, cand a provocat pe fata, merita o suspendare, jegosul

    cu 7 ani în urmă (13.12.2016)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      Urban
      Despre ce e vorba. Ce-a făcut pe final? N-am reusit sa ajung la meci.

      cu 7 ani în urmă (13.12.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu journey :

    ASESOFT
    https://youtu.be/E954W4fS13c
    nu va temeti, nu o sa se intample nimic. Poate maxim nu o sa fie delegati vreo doua etape.Isi mai aminteste cineva de specialii, magnificii, profesionistii, mirobolantii domni Grigoras si Banica? daca nu, urmariti linkul.

    cu 7 ani în urmă (13.12.2016)
    • U BT Cluj-Napoca carlos_cj:

      INCREDIIIBIIIL
      Filmul asta nu-l vazusem. Am vazut un altul, dar aici hotiile sunt chiar mai flagrante!!! Era si Ciulin acolo!
      Va dati seama ca Grigoras inca mai arbitreaza si e foarte bine cotat.
      Pai jaful nu se putea face fara complicitatea FRBaschet!

      cu 7 ani în urmă (14.12.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu journey :

    arbitrii
    Da, si Olaru inca arbitreaza.. dar saracu asta a fost neimportant si asa a ramas..merge si el dupa cum bate vantul. Pe Banica l-au trimis acum vreo luna observator la Sibiu :) Iti dai seama ca nu l-a uitat nimeni. A avut parte de primirea cuvenita..

    cu 7 ani în urmă (14.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!