Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

VIDEO. Zoran Mikes după victoria cu rivala din Târgoviște: „Am fost vrăjiţi de acest public”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.02.2015

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe este campioana sezonului regulat din LNBF, după ce a trecut pe teren propriu de campioana en-titre, CSM Târgoviște, cu scorul de 70-48. În fața unei atmosfere incendiare, baschetbalistele pregătite de Zoran Mikes nu au avut nicio emoție în fața celor lui Dan Fleșeriu. 

Cred că noi am controlat acest joc în modul în care ne-am propus, referitor la cele 14 mingi pierdute, este un număr bun impotriva unei echipe ca Târgovişte, poate au fost cu câteva mai multe decât m-am aşteptat. Asta ne-am propus, pe lângă acest lucru am dominat şi la recuperări, victoria noastră se datorează acestor realizări. Nu doresc să spun prea multe despre acest meci, l-am controlat din primul minut. Ceea ce m-a impresionat a fost atmosfera din sală, am fost vrăjiţi de acest public, care ne-a dat energie astăzi. Pentru aceşti fani dai totul din tine, mori pentru fiecare minge, nu ai probleme să fii motivat, trebuie doar să-ţi canalizezi energia în direcția bună. Sunt convins că aşa va fi şi la următoarele meciuri. În acest moment pot să zic că atât eu, cât și jucătoarele, conducerea, spectatorii putem fi mândri de acest rezultat, este o realizare mare că terminăm după retur pe locul unu, trebuie să fim serioşi şi să continuăm la fel. Cu aşa atitudine din partea jucătoarelor putem să avem realizări frumoase”, a mărturisit Mikes, conform site-ului oficial al clubului din Sfântu Gheorghe.

Am obţinut o victorie uriaşă, chiar dacă până acum echipele mari ne-au creat probleme, astăzi am dovedit că putem să invingem oricare echipă, atât in deplasare, cât şi acasă. Fetele au respectat planul tactic, am fost foarte pregătiţi de jocul echipei târgoviştene, acest lucru a condus la o victorie foarte frumoasă”, a concluzionat Rusz István, managerul clubului alb-verde. 

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe are înaintea ultimei etape din sezonul regulat un bilanț de 23 de meciuri câștigate și doar 2 pierdute, iar în ultima partidă va juca împotriva ultimei clasate, Rapid București. 

Imagini cu atmosfera din Sala Sporturilor „Kati Szabo” la finalul întâlnirii cu CSM Târgoviște: 

*Foto: Codra Botond-Istvan

Video: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!