Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Viorela Rus: "Am primit mai multe oferte, inclusiv de la Alexandria"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.06.2011

Georgiana Viorela Rus a evoluat în ultimele trei sezoane pentru CST BC Alexandria fiind o piesă de bază în angrenajul lui Mădălin Piperea. În ultimele două sezoane Rus a fost cea mai bună recuperatoare a grupării din judeţul Teleorman.

În sezonul recent încheiat pivotul în vârstă de 24 de ani a evoluat în 30 de meciuri pentru Alexandria, înregistrând medii de 15 puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive dar şi 5 mingi pierdute pentru un index de 17 unităţi la eficienţă, în aproximativ 32 de minute petrecute pe parchet.

Contactată de către Total Baschet, Viorela Rus a afirmat că are mai multe oferte, inclusiv din partea Alexandriei însă nu s-a hotărât care o va alege.

Nu m-am hotărât încă nu ştiu ce voi face. Am primit mai multe oferte, inclusiv din partea Alexandriei însă nu ştiu sigur, mai am vreme să mă gândesc. Contractul precedent cu Alexandria s-a încheiat la sfârşitul sezonului trecut. Nu vă pot spune cu ce echipe negociez, e confidenţial, nu doresc să dau foarte multe detalii. Pe la jumătatea lunii următoare voi şti unde voi evolua la anul.

2 comentarii la aceasta stire:
  • cata :

    teste
    trebuie testati antrenorii, iar Viorela trebuie sa decida. Si, apropo, am auzit ca Voicu e deja ,,fumat''..., asa ca sariti cu oferte. Prietenii stiu de ce..........fetii ii cam place.........

    cu 12 ani în urmă (30.06.2011) Raspunde
  • geany :

    vio
    nu conteaza cat de ,,fumat '' e VOICU, Vio a noastra e versata la......

    cu 12 ani în urmă (01.07.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!