Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Viorela Voicu, primul double-double în această ediție de campionat

Andreea Vlase

Andreea Vlase
09.03.2018

Formația din Teleorman a pierdut cu 69-79 în fața gazdelor, la singurul meci pe care l-a disputat la turneul de la Brașov. Duelul a deschis faza a doua a campionatului. Viorela Voicu a fost cea mai eficientă jucătoare de la învinse, cu primul său double-double stagional.

Căpitanul de la ACSBT Alexandria a încheiat partida cu 12 puncte și 10 recuperări (5 ofensive/5 defensive). Voicu a jucat 26:34 minute și a înscris 6 aruncări de două puncte din cele 10 pe care le-a încercat. A mai avut 1 assist și o minge pierdută, pentru +18 în dreptul eficienței.

Colega lui Voicu de sub panou, Carla Bartee, a fost cea mai bună marcatoare de la oaspete, cu 15 puncte la care a adăugat 8 recuperări (1/7) și 7 intercepții. Americanca a avut 4/14 la aruncările din interiorul semicercului și 1/7 de la distanță. Aceasta a transformat 4 din 5 libere și a mai contribuit cu 3 pase decisive în 37:05 minute, pentru +16 indice al eficienței.

Alte două eleve ale lui Mădălin Piperea au fost în double-digits, cu câte 14 puncte. Promise Amukamara a jucat 38 de minute și a avut 5 din 15 la aruncările de două puncte și 1/4 de la distanță. Nigerianca a transformat una din două libere și a mai avut 6 recuperări (1/5), o pasă decisivă, o minge pierdută și 5 intercepții pentru +11 în dreptul eficienței.

Irena Vrancic este a patra jucătoare de la ACSBT Alexandria care a trecut de cota 10 la punctele marcate. Fundașul a jucat 38 de minute, timp în care a înscris 2 aruncări de la semidistanță din 4 încercate, 3 din 6 de după semicerc și 1/2 de la linia de fault. Fundașul a mai avut 3 recuperări defensive, 3 pase decisive, 6 mingi pierdute și o intercepție, cu +8 indicele eficienței.

*foto: Sport Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!