Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Voicu: „Nu este colegial ca înaintea meciului decisiv, Timișoara să contacteze jucătoarele Alexandriei!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.03.2011

Într-un interviu acordat site-ului totalbaschet.ro, referitor la cazul Biancăi Barbu, Călin Voicu, directorul tehnic al clubului BCT Teleorman, a dorit să facă câteva precizări referitoare la declarațiile lui Dan Ionescu, vis-a-vis de clubul din județul Teleorman. Lui Voicu nu i se par colegiale declarațiile antrenorului timișorean, subliniând faptul că nu este profesional ca o echipa să contacteze jucătoarele de la altă echipă, chiar înaintea disputei decisive. De asemenea oficialul echipei BCT Teleorman, a adăugat faptul că nu depind de club, condițiile actuale din Sala Sporturilor. Întreaga declarație o puteți citi mai jos:

Nu cred că îl interesează pe Dan Ionescu de ce a plecat Bianca Barbu, cum pe mine nu m-a interesat nicio data de echipa lui și de jucătoarele lui. Noi Alexandria ne-am jucat șansa corect din punct de vedere al arbitrajului și al organizării meciurilor. Nu sunt eu acela care a făcut adresă la jandarmerie prin care am acuzat că, vezi doamne, la Alexandria este furt pe față și atmosfera este ostilă. Eu activez la clubul din Alexandria de 5, iar în acești ani nimeni nu s-a plâns. De asemenea nu sunt eu acela care înaintea unui meci important contactez jucătoarele adverse pentru a le face o ofertă referitoare la sezonul următor. Știe el despre cine vorbesc nu trebuie să vă dau nume. Colegial așa ceva nu se face, decât când se termina sezonul.

Eu nu sunt de vină cu nimic că anumite condiții de desfășurare a unei competiții nu sunt la cele mai înalte standarde. Nu e vina mea că m-am născut în Alexandria sau că trăiesc în România. Și eu aș vrea să am condiții de WNBA dar nu se poate.

Mie mi se par deplasate declarațiile ca „mă urc la primul nivel al catedralei și văd Viena”, pai ești un mare prost dacă vezi Viena? Unde este patriotismul tău. Pai ce ai dori să te uiți spre Viena sau să aspiri să te uiți în România, domnule mă urc la primul etaj al catedralei și vad … muntele vostru. Și vin ei și spun că avem influențe balcanice sau turcești ?

Nu mi se par colegiale aceste declarații, nu mi se pare normal să faci astfel de afirmații. Eu nu l-am deranjat cu nimic pe domnul Dan Ionescu sau pe domnul Lazarov. Eu nu am venit de la meciul cu Timișoara să-l acuz pe domnul Lazarov că a stat în spatele băncii și mi-a înjurat jucătoarele tot timpul. Mai ales pe jucătoarea de origine sârbă, a început să-i bage și să-i scoată. Este adevărat că Piperea a declarat că a fost un arbitraj părtinitor și e dreptul lui, iar eu mi-am văzut de treabă. Nu e corect să vii tu și îmi spui mie că eu din Teleorman sunt sub Timișoara, poate din punct de vedere al condițiilor da, însă tu faci parte din România eu fac parte din România și trebuie să fim alături. Nu tu ești buricul pământului, ești de la Timișoara și ma tratezi de sus.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!