Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Vukoje și Reed au contribuit decisiv la succesul cu Alexandria

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
30.11.2013

CSU Alba Iulia a trecut cu scorul 83-60 de CS Teleorman Alexandria în derby-ul etapei a 10-a din Liga Națională de baschet feminin.

Jucătoarele Jovana Vukoje și Chastity Reed au fost principalele artizane pentru Alba Iulia în acest duel. Cele două au contribuit decisiv la obținerea victoriei, mai ales Vukoje care a reușit 10 puncte consecutiv în debutul derby-ului.

Principala marcatoare a partidei a fost Jovana Vukoje. Aceasta a avut 3/3 la aruncările de 2 puncte, 4/10 la cele de 3 puncte și 2/3 la libere pentru un total de 20 puncte. Ea a mai strâns 4 recuperări, 4 pase decisive cu 5 intercepții și 4 mingi pierdute pentru un indice de 24 în dreptul eficienței.

Chastity Reed a totalizat și ea 17 puncte, având un procentaj de 50% la aruncările de 2 puncte (8/16) și 100% la libere (1/1). A acumulat 9 recuperări (toate defensive), 4 assisturi cu 3 mingi câștigate, dar și 5 pierdute pentru un indice de 20 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!