Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Williams și Broomfield decisive pentru ICIM în derby-ul cu Alba Iulia

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
22.10.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad a izbutit o victorie importantă în fața lui CSU Alba Iulia în etapa a 3-a din Liga Națională de baschet feminin. Campioana României s-a impus cu scorul 67-64 la capătul unui meci în care a condus de la început până la finalul lui.

Victoria arădencelor în acest derby a fost în mare măsură realizată cu aportul a două jucătoarea din tabăra echipei de pe Mureș. Americancele Destiny Williams și Laura Broomfield au totalizat împreună36 de puncte și au recuperat de 28 ori, cu unul mai mult decât au reușit toate jucătoarele de la Alba Iulia.

Destiny Williams a evoluat 34 de minute în acest duel, timp în care a acumulat 21 de puncte, 13 recuperări dintre care 10 au fost defensive și 2 pase decisive. Aceasta a avut 8 din 13 la aruncările de 2 puncte (61.5%) și 5 din 8 la libere (62.5%9), terminând meciul cu un indice de 25 la capitolul eficiență.

Laura Broomfield a strâns 15 puncte și 15 recuperări în derby-ul cu Alba Iulia. Extrema în vârstă de 24 de ani a avut 6/10 la aruncările de sub coș și ¾ la libere, realizând și 3 capace pentru 29 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!