Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Wumi Agunbiade: „Cred că vom duce această serie în al treilea meci”

Eduard Popa

Eduard Popa
01.04.2015

wumi agunbiade

CSU Alba-Iulia va întâlni astăzi pe Sepsi Sic Sfântu Gheorghe în al doilea meci al semifinalei Ligii Naționale de Baschet Feminin. Prima partidă a fost câștigată duminică de Sepsi, cu scorul de 66-54, iar elevele lui Miroslav Popov au rămas cu o singură opțiune, de a câștiga această partidă, pentru a mai rămâne în cărțile calificării în finala LNBF. 

Una dintre cele mai bune jucătoare ale alb-iuliencelor din primul meci, Wumi Agunbiade (18 pct, 4 recuperări) a ținut să precizeze că are încredere că împreună cu coechipierele sale vor întoarce soarta acestui duel în meciul de diseară: 

„Acest meci este unul de totul sau nimic pentru noi. Scopul nostru ca echipă este să câștigăm campionatul și pentru a face acest lucru va trebui să câștigăm această serie. Avem un adversar dificil, dar nu este de învins. Echipa noastră este pregătită mental și concentrată pentru meciul de astăzi. Eu cred că ne vom îndeplini misiunea și vom duce această serie în al treilea meci”, a declarat jucătoarea celor de la CSU Alba-Iulia pentru totalbaschet.ro. 

Al doilea meci al seriei dintre CSU Alba-Iulia și Sepsi Sic Sfântu Gheorghe se va desfășura în această seară de la ora 20:00 și va putea fi urmărit pe Dolce Sport. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!