Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zahna Medley nu mai face parte din lotul Universității Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.12.2016

Foto: Valentin Todea

Universitatea Cluj-Napoca a efectuat a 3-a modificare în lot din cele șase permise de regulament în sezonul competițional 2016/2017. După despărțirea de McKinney, sportivă ce a ajuns în campionatul Coreei de Sud, gruparea de sub Feleac a încetat colaborarea cu fundașul Zahna Medley. În locul acesteia a fost adusă Dajana Butulija, un shooting guard care poate evolua pe pozițiile 1-3.

Butulija va împlini 31 de ani în luna februarie a anului următor, având experiență în campionate precum cele ale Serbiei, Slovaciei, Suediei, Spaniei, Franței și a Israelului. În actualul sezon a evoluat pentru Maccabi Ashdod, însă doar în cele șase jocuri disputate în EuroCup. Butulija a avut medii de 1.8 puncte, 1.8 recuperări și 0.2 pase decisive în 6.3 minute petrecute pe parchet. 

Prima parte a stagiunii precedente a petrecut-o în prima ligă din Spania, la CREF Hola Madrid unde a avut medii de 11.2 puncte, 3.2 recuperări și 2.6 pase decisive. În decembrie 2015 s-a transferat la Union Lyon Basket Feminin, formație din prima ligă franceză, înregistrând medii de 12.2 puncte, 3.9 recuperări și 3.1 pase decisive.

Cel mai probabil sportiva va debuta în tricoul Universității pe 28 decembrie, când clujencele vor întâlni pe teren propriu Politehnica Național Iași.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!