Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zdenka Kovacevic: „Sunt mândră de echipa mea”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.01.2014

Zdenka Kovacevic, conducătoarea de joc a Olimpiei Brașov, a vorbit la finalul jocului pierdut în compania celor de la CSM Târgoviște despre dubla confruntare cu formația pregătită de Dan Fleșeriu. 

„Au fost 2 jocuri complet diferite. În cel de-al doilea meci am arătat că putem să jucăm împotriva echipei din Târgoviște ca o adevărată echipă. Pe finalul jocului am avut câteva greșeli care le-au permis adversarelor să se impună. Cu toate acestea sunt foarte mândră de echipa mea. Țin să felicit echipa din Târgoviște și le urez multă baftă în continuare în Cupa României”, a declarat Zdenka pentru TotalBaschet.

Bosnianca brașovului a marcat în manșa retur cu Târgoviște 13 puncte, având și 4 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție, dar și 7 mingi pierdute, pentru 0 la eficiență, aceasta fiind prezentă pe parchet pe toată durata confruntării. 

*Foto: Facebook Olimpia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!