Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zlatko Jovanovic: "Când jocul e aşa de strâns trebuie să ai parte şi de puţin noroc"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.01.2013

Foto: Andor Marton

BC Timişoara a cedat cel de al doilea joc din acest sezon desfăşurat în faţa celor de la "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca. Clujenii s-au impus cu scorul de 95-84, la capătul unei partide ce a avut nevoie de o repriză suplimentară pentru a decide formaţia invingătoare.

La finele jocului Total Baschet a stat de vorbă cu Zlatko Jovanovic, principalul marcator al echipei sale în confruntarea de vineri seară.

O înfângere în prelungiri pe terenul celor de la "U" Mobitelco. Ce a făcut diferenţa ?

Uneori, când jocul e aşa de strâns timp de 40 de minute, trebuie să ai parte şi de puţin noroc. Cred că în ultima fază a timpului regulamentar nu am avut noroc. Schema ofensivă a mers bine, însă mingea nu a vrut să intre în coş. Sunt ferm convins că dacă Sarovic ar mai arunca de 10 ori din acea poziţie, de 9 ori ar înscrie deoarece este un jucător experimentat. În prelungiri diferenţa a fost făcută de unele mici detalii. Clujenii au fost mai concentraţi în timp ce noi am avut unele probleme în apărare.

Clujul a izbutit 44 de recuperări în condiţiile în care a evoluat o bună perioadă de timp fără pivot de meserie ...

Da, acesta este unul dintre detaliile care au făcut diferenţa. Trebuie să fim mult mai concentraţi pe acest aspect important. Nu trebuie să fii înalt pentru a recupera. Oricum eu sunt mulţumit de colegii mei şi de asemenea doresc să-i felicit pe adversari pentru că au jucat bine. Acum urmează un meci greu cu Oradea.

Cred că în momentul de faţă nu putem fi supăraţi sau să ne gândim prea mult de ce am pierdut cu Cluj. Bineînţeles, cu toţii suntem aici, la Timişoara, pentru a învinge, însă actualul campionat este unul extrem de nebun. Oricine poate bate pe oricine. Săptămâna viitoare poţi pierde la Farul, niciodată nu poţi şti ce se întâmplă. În ceea ce ne priveşte trebuie să ne vedem de treabă, să ne antrenăm şi să pregătim meciurile următoare.

A intervenit pe final oboseala deoarece în unele momente ajungeaţi foarte târziu în ofensivă ...

Poate aşa a părut. E clar că intensitatea de la începutul jocului nu poate fi aceeaşi la final, după ce evoluezi 40 de minute. Oboseala s-a resimţit când jucam în EuroChallenge, acum nu mai poate fi vorba de ea

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Zlatko Jovanovic
    Mare caracter,un om deosebit!La sfarsitul meciului a salutat spectatorii din sala cu respect aratand tuturor un bun simt cum rar se vede in Romania

    cu 11 ani în urmă (26.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @trt
    Exct asa am vrut si eu sa scriu..... chiar l-am apreciat pentru asta si l-am aplaudat pentru gestul lui! Merita apreciat ca sportiv si ca om!!!

    cu 11 ani în urmă (26.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!