Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zlatko Jovanovic: "Oradea joacă cel mai frumos baschet pe care l-am văzut"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.02.2013

Etapa a 20-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin debutează cu un derby între liderul CSM Oradea şi singura formaţie care a putut să învingă, în acest sezon competiţional, gruparea pe malul Crişului Repede. Confruntarea este programată să debuteze la orele 17:45 şi va fi transmisă în direct de către postul Digi Sport 2.

Înaindea duelului Total Baschet a stat de vorbă cu Zlatko Jovanovic, fundaşul bănăţenilor având numai cuvinte de laudă la adresa eleviilor pregătiţi de Cristian Achim. Cu toate acestea, Jovanovic nu concepe un alt rezultat decât victoria.

Urmează partida cu CSM Oradea ..

Referitor la meciul cu Oradea, îmi menţin afirmaţia formulată în urmă cu un an. Eu am evoluat în multe ţări, însă din punctul meu de vedere Oradea joacă cel mai frumos baschet din câte am văzut. Nu spun că e cel mai bun, însă cu siguranţă este cel mai frumos. Îmi place cum joacă, însă noi evoluăm acasă şi suntem pregătiţi să învingem.

Va fi o presiune mai mare având în vedere înfrângerea de la Cluj-Napcoa ?

Cu siguranţă pentru noi presiunea va fi mai mare decât cea pe umerii jucătorilor de la Oradea deoarece ei au o singură înfrângere, însă presiunea există mereu, indiferent că joci cu Dinamo sau cu Oradea. În orice caz ne luptăm pentru victorie în meciul cu Oradea. Avem nevoie de ea, nu ne mai permitem paşi greşiţi.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    :)
    bate timisoara la +15. chiar daca imi doresc sa castige oradea si cluj la brazi ca sa creasca cota asesoftului la pariuri ^_^

    cu 11 ani în urmă (01.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!