Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoltan Miklos: „Organizarea F4-ul Cupei României în orașul nostru este un vis mai vechi”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.01.2015

Formația Sepsi SIC Sfântu Gheorghe este pe val în acest sezon competițional, fiind pe prima poziție în LNBF, respectiv calificare în Final Four-ul Cupei României, după ce în prima fază au eliminat campioana CSM Târgoviște.

Președintele grupării din Sfântu Gheorghe, Zoltan Miklos, a vorbit în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al clubului covăsnean despre mai multe aspecte legate de echipă.

În primul rând, oficialul a vorbit despre parcursul echipei în actuala stagiune, declarându-se foarte mulțumit de ceea ce a văzut până acum.

„Suntem mulțumiți de rezultatele noastre din actuala ediție de campionat, având în vedere că suntem în fruntea clasamentului, respectiv ne-am calificat în Final Four-ul Cupei României. Am reușit aceste rezultate cu un buget limitat, care nu este, recunoaștem, de top 3, și cu doar 4 jucătoare straniere. Rezultatele noastre de până acum ne demonstrează faptul că obiectivele stabilite la începutul sezonului au fost realiste: avem șansă la o medalie și putem fi o echipă reprezentativă a acestui campionat.

Avem parte de un campionat mult mai echilibrat decât precedentele, sunt 2-3 echipe după cele deja consacrate din fruntea clasamentului, care pot produce surprize oricând, iar acest lucru este benefic baschetului feminin. Cred cu tărie că prin multă muncă harnică și consecventă, obiectivul nostru poate fi atins: putem câștiga o medalie în acest an.

Echipa tehnică își face treaba excelent și suntem mândri de jucătoarele noastre care lucrează foarte serios. Am reușit să avem parte de acel respect pe care îl meritam după munca noastră depusă în folosul baschetului feminin, atât din partea adversarilor, cât și din partea oficialităților și arbitrilor”, a mărturisit Miklos.

Pe de altă parte, președintele celor de la Sepsi a discutat problema unei eventuale organizări în Sala „Kati Szabo” a Final Four-ului din Cupa României.

„Organizarea Final Four-ului Cupei României în orașul nostru este un vis mai vechi de-al nostru. Și în acest an o să încercăm să obținem dreptul de a organiza această competiție, întrucât minunații noștri spectatori ar merita din plin, dar doar în cazul în care ne-am putea încadra într-un buget realist. Nu credem însă, că este o idee bună să organizăm în cadrul acestui eveniment și All Star Game-ul; credem că ar trebui organizat cu o altă ocazie. Ar putea de exemplu să organizeze câștigătoarea Cupei, la 2-3 săptămâni după finală”, a mai spus acesta.

Într-un final, Zoltan Miklos a prefațat meciul pe care echipa sa îl va juca în acest sfârșit de săptămână la Alexandria.

„Având în vedere situația actuală a clasamentului, o victorie la Alexandria pentru noi este foarte necesară. Este o diferență foarte mică între primii patru clasați, astfel fiecare eșec ar putea să coste foarte mult. Alexandria a demonstrat în acest an că este o echipă puternică, și că sunt greu de învins.  Acest meci poate influența situația finală a clasamentului, iar noi dorim să păstrăm poziția actuală până la sfârșitul sezonului regulat”, a concluzionat oficialul covăsnean.

Meciul dintre CST BC Alexandria și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se dispută sâmbătă, 17 ianuarie, începând cu ora 19:00. Înaintea acestui duel direct, Alexandria ocupă poziția a 5-a în LNBF cu 11 victorii și 6 înfrângeri, în timp ce Sepsi este prima cu 15 meciuri câștigate și doar 2 pierdute.

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!