Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Am avut senzația în timpul meciului că suntem mai bune și că putem să câștigăm”

Zoran Mikes: „Am avut senzația în timpul meciului că suntem mai bune și că putem să câștigăm”

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a impus cu 81-74 în deplasare cu Lulea BBK în etapa a 3-a a grupelor EuroCup Women. Alb-verzile au fost conduse aproape 26 de minute, cu o diferență maximă de 7 puncte, dar au trecut în față în sfertul trei și au avut și un avans de 15 puncte. Antrenorul campioanei României, Zoran Mikes, s-a declarat mândru de această victorie.

„În primul rând, sunt cu adevărat mândru că am câștigat. Bineînțeles, când trebuie să faci ceva prima dată -să câștigi în deplasare- este ca și cum ai da naștere unui copil. Am avut senzația în timpul meciului că suntem mai bune, că jucăm mai bine și că putem să câștigăm meciul, doar că a fost nevoie de acel efort suplimentar în sfertul 3, când am rupt jocul și ne-am distanțat. Sunt foarte mândru că am câștigat și că suntem în această poziție. Am călătorit mult și este greu să călătorim prin Europa și să jucăm bine, dar suntem pregătiți și vom fi și pentru următorul meci”, a declarat după meci antrenorul lui Sepsi, Zoran Mikes, conform paginii de facebook a clubului.

A fost a doua victorie la rând pentru alb-verzi în grupa E din EuroCup, după ce săptămâna trecută câștigau acasă cu Galatasaray. Campioana României ocupă locul secund la jumătatea parcursului din grupe. Covăsnencele au 5 puncte după 2 victorii și o înfrângere. Artego Bydgoszcz este pe prima poziție cu maximum de puncte, 6. Galatasaray este pe trei cu 4 puncte (1/2), iar Lulea BBK este ultima, cu 3 puncte după trei înfrângeri.

Pentru ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe urmează meciul de la Alexandria sâmbătă, de la ora 18:00, contând pentru etapa a 6-a a grupei Est din Liga Națională. După aceea elevele lui Zoran Mikes vor juca acasă ultimul meci înainte de pauza de naționale. Sepsi primește vizita lui Artego Bydgoszcz, joi 7 noiembrie, în etapa a 4-a din grupele EuroCup.

*foto: Sepsi-SIC facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!