Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Am convingerea că putem învinge Alba Iulia cu un efort comun”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.11.2014

Formația Sepsi SIC Sfântu Gheorghe va primi miercuri vizita celor de la CS Universitatea Alba Iulia în capul de afiș al rundei cu numărul 9 din Liga Națională de Baschet Feminin. Fără victorie în fața Alba Iuliei de foarte mult timp, covăsnencele speră la un nou succes după o pauză foarte lungă. 

Sârbul Zoran Mikes, tehnicianul grupării din Sfântu Gheoghe, a prefațat duelul cu Alba Iulia, spunând că principalele arme ale echipei sale ar fi jocul colectiv și în același timp aportul suporterilor care vor umple Sala „Kati Szabo”. 

„Alba Iulia este o echipă foarte bună, însă au pierdut în fața unor echipe pe care noi le-am învins în acest sezon, cum e Târgoviște sau Alexandria. Am convingerea că putem învinge Alba Iulia cu un efort comun, iar principala noastră armă poate fi un joc bun de echipă. Suntem capabili și să avem 6 jucătoare care să termine partida cu peste 10 puncte marcate, iar în acest caz putem câștiga în fața oricui. În defensivă trebuie să respectăm strategia și astfel ne putem apropia de victorie. Sunt convins că fanii noștri ne vor susține, iar acest lucru poate fi foarte important, este o altă armă care ne poate ajuta să câștigăm”, a spus Zoran Mikes într-o declarație acordată site-ului oficial al clubului din județul Covasna.

Confruntarea dintre Sfântu Gheorghe și Alba Iulia este programată miercuri, 5 noiembrie, începând cu ora 18:00. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!