Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: "Am jucat chiar mai bine decât mă aşteptam"

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
13.12.2013

Sosirea antrenorului Zoran Mikes pare să fie de bun augur pentru alb-verzi care au reuşit a doua victorie la rând după 4 înfrângeri consecutive în a doua competiţie continentală la nivel de club.

După terminarea partidei, tehnicianul gazdelor a declarat:

"Am jucat chiar mă bine decât mă aşteptam. A fost încă o partidă emoţionantă în faţa acestor fani impresionanţi care ne fac să ne depăşim limitele. Am analizat destul de bine echipă din Novosibirsk şi a ieşit poate mai bine decât ne aşteptam. Ştiam că în partea a doua a meciului ar putea fi momente în care să pierdem din viteză şi acest lucru s-a şi întâmplat, dar din fericire am reuşit să ne redresăm pe finalul jocului. Cel mai important lucru pentru echipă este că jucătoarele încep să creadă că pot câştiga împotriva oricui. De asemenea cred că Dynamo are un mare potenţial şi pe viitor pot fi puternice în baschetul european."

Cea mai bună jucătoare a gazdelor, Samanta Prahalis a adăugat succint:

"Cred că antrenorul nostru a pregătit jocul foarte bine. Echipa a jucat bine, am muncit din greu".

foto: Gyurko Balazs/sepsi-sic.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!