Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Am prins aripi după victoria cu CSM Târgoviște”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.09.2014

După ce au eliminat pe CSM Târgoviște din Cupa României, baschetbalistele de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe își consemnează astăzi debutul în noua stagiune din Liga Națională cu o confruntare în compania celor de la BCM Tymes Timișoara. Zoran Mikes, antrenorul covăsnencelor, a prefațat duelul cu echipa din Banat, spunând că se așteaptă la o victorie în fața acestora.  

„Cunosc foarte bine toate sârboaicele din lotul Timișoarei, de asemenea sunt și câteva jucătoarea autohtone bune, dar noi avem o echipă serioasă, respectiv am prins aripi după victoria cu CSM Târgoviște din Cupa României. Am avut o bună perioadă de pregătire și mă aștept să deschidem campionatul cu un joc bun, respectiv o victorie. Respectăm echipa adversă, dar în același timp ne respectăm pe noi înșine și munca pe care am făcut-o în aceste patru săptămâni”, a explicat antrenorul ex-iugoslav într-o declarație acordată site-ului TotalBaschet

Confruntarea va fi găzduită de Sala „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe, astăzi, începând cu ora 19:00. Cele două echipe se vor întâlni și în sferturile de finală ale Cupei României. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!