Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Avem toate condiţiile pentru un meci spectaculos”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.10.2014

Întâlnirea directă cu numărul 9 dintre Sepsi SIC Sfântu Gheorghe şi ICIM Arad este programată astăzi, cu ocazia unui duel din cadrul etapei cu numărul trei din Liga Naţională de Baschet Feminin. Fără victorie în faţa vicecampioanelor, covăsnencele sunt pe val în acest moment şi speră la un prim succes împotriva galben-albastrelor. 

Tehnicianul formaţiei din Sfântu Gheorghe, sârbul Zoran Mikes, a vorbit în exclusivitate pentru site-ul nostru despre acest derby cu formaţia din Arad, punând accentul pe aportul fanilor care vor umple sala din localitate. 

„Atmosfera în cadrul echipei este una bună. Simţim o tensiune pozitivă înaintea meciului şi îmi place asta. Suntem pregătiţi şi sperăm că va fi un meci mare de care toată lumea se va bucura, în special fanii noştri. Suntem conştienţi că trebuie să muncim din greu pe parcursul celor 40 de minute pentru a obţine victoria şi cu siguranţă vom da totul ce este necesar pentru a câştiga. Evident vom avea pe teren două echipe foarte bune, aşadar avem toate condiţiile pentru un meci spectaculos. Sala va fi plină de suporteri şi suntem bucuroşi din această cauză. Aceştia ne ajută foarte mult şi ştim să apreciem asta”, a afirmat Mikes pentru TotalBaschet

Confruntarea dintre Sfântu Gheorghe şi Arad va fi găzduită de Sala „Kati Szabo” din reşedinţa judeţului Covasna, iar startul întâlnirii se va da la ora 19:00. 

*Foto: Crow Security 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!