Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: "Diferenţa dintre primele 4 echipe stă în detalii"

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
23.02.2014

Care sunt impresiile dumneavoastră referitoare la meciul de la Arad?

Aseară cred că am jucat mai slab în primul sfert şi în ultimele două minute, în rest totul a fost destul de bine. Am făcut şi câteva greşeli dar per total pot spune că am fost mulţumit. Bineînţeles dacă vrei să învingi o echipă precum Aradul mai ales în deplasare, trebuie să practici cel mai bun joc posibil.


Care credeţi că au fost factorii cheie ai meciului de aseară?


Milovanovic şi Cosby au fost principalele atu-uri ale Aradului dar jucătoarea care controlează de la început jocul a fost din nou Rhoads. Aşa cum am mai spus şi înainte de meciul cu Alba Iulia, cred că diferenţa dintre primele 4 echipe stă în detalii şi aceste detalii la sfârşitul unui meci pot decide învingătoarea. Felicit adversarul pentru victoria de ieri şi felicit echipa şi antrenorul Aradului pentru ceea ce arată pe parcursul acestui sezon.


În timpul partidei atât dumneavoastră cât şi restul oficialilor din Sfântu Gheorghe aţi acuzat deciziile brigăzii de arbitri. Credeţi că deciziile de arbitraj au privat echipa dumneavoastră de o victorie?


Referitor la arbitri aş dori să spun doar că nivelul jocului a fost mult peste nivelul arbitrajului. Nu aş zice că acesta a fost factorul decisiv al partidei, dar ştiţi cum e, când ai o perioadă bună de joc unele decizii o pot întrerupe. De asemenea consider că principalele noastre jucătoare trebuie să fie mai concentrate pe parcursul jocului şi mai ales în finalul jocului chiar dacă unele decizii nu sunt corecte. Ieri în ultimele două minute nu am jucat ceea ce am stabilit şi fără un control deplin al partidei în toate cele 40 de minute nu poţi câştiga la Arad. Această înfrângere nu este o tragedie dacă am tras nişte învăţăminte, oricum am pierdut cu locul 1 din clasament şi nu este uşor să învingi liderul în deplasare dar de asemenea îmi pare rău pentru că am simţit că aveam o şansă destul de bună să câştigăm.


Unde vă vedeţi echipă la începutul fazei de Playoff?


Sper să terminăm sezonul regulat pe locul 4 şi să avem avantajul terenului propriu în sferturile de finală. Cu ajutorul suporterilor noştri şi dacă jucăm cu respect (respect pe care consider că l-am dobândit deja) vom vedea dacă este posibil să ne îndeplinim obiectivele.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!