Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Doresc un joc mult mai bun cu Lulea. Sunt sigur că putem termina grupa cu o victorie”

Zoran Mikes: „Doresc un joc mult mai bun cu Lulea. Sunt sigur că putem termina grupa cu o victorie”

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe primește azi, de la ora 19:00, vizita celor de la Lulea BBK în ultima etapă din faza grupelor EuroCup Women. Covăsnencele au obținut calificarea în play-off după a doua victorie cu Galatasaray și întâlnesc ultima clasată în ultima rundă. Antrenorul Zoran Mikes vrea să încheie grupa cu o victorie și un joc mult mai bun decât cel pe care elevele sale l-au prestat în tur cu suedezele, dar și să șeargă impresia lăsată în meciul de acasă cu Artego.

„Nu cred că se aștepta cineva la 2 victorii cu Galatasaray. Vedeți cum este în sport, când dai maximum, când vrei să fii cât de bun posibil... Ne-am simțit jenați după ce am pierdut cu Artego acasă, înainte de pauza pentru naționale. Trebuie să te ridici și să răspunzi, cred că am făcut asta. Înainte câștigasem cu Galatasaray acasă într-un joc grozav. După am mers în Suedia și am câștigat din nou. De fapt, conectez poveștiile acum, pentru că Galatasaray este deja în trecut, așa e în sport, am făcut istorie, dar trebuie să mergi mai departe”, a declarat Zoran Mikes la conferința de presă de dinaintea partidei.

În meciul tur cu Lulea BBK, Sepsi s-a impus cu 81-74, dar tehnicianul alb-verzilor nu a fost mulțumit de jocul echipei sale.

„În Suedia, de exemplu, am jucat foarte haotic, n-am jucat bine. Nu sunt o echipă rea, au arătat asta cu ultima victorie în Polonia. Dar am jucat cu o energie foarte bună, cu mult efort. Ne doream să obținem în sfârșit acea victorie în deplasare și am câștigat. Echipa a arătat caracter, am fost energici, dar nu am jucat bine, după părerea mea am jucat rău acolo, nu am fost bine organizați, am făcut multe greșeli în atac, dar am găsit o cale să câștigăm.

După asta, când suntem deja calificați în faza următoare, cred că suntem într-o dispoziție bună și totul este bine, dar am această dorință să facem un joc mult mai bun cu Lulea în ultima etapă și să obținem încă o victorie. Cred că nu am arătat suficiente lucruri în meciul de acolo, putem să jucăm mult mai bine. Nu va fi ușor, dar avem calitate și cu energie și efort, cum am arătat în unele meciuri în acest an, sunt sigur că putem să terminăm grupa cu o victorie”, a mai spus Zoran Mikes.

Tehniciaunul campioanei României a făcut referire și la fani, spunând că aceștia le-au dat o lecție elevelor sale în meciul de acasă cu Artego, când nu au renunțat.

„Fanii sunt unul din motivele pentru care vrem să ieșim pe teren foarte motivați, poate mai mult ca niciodată. Vrem să demonstrăm că nu a fost întâmplător că am avansat și că am bătut pe Galatasaray. Simțim că le datorăm ceva fanilor din cauza ultimului meci pe care l-am jucat acasă. Este ocazia să îndreptăm lucrurile, să facem un joc bun. Scopul este ca fanii să recunoască energia noastră, efortul nostru și dorința să jucăm cât mai bine posibil și să dăm maximum. Uneori când joci așa, este și felul cum pierzi meciul.

La partida cu Artego nu am avut la finalul meciului senzația că am dat maximum. Când am fost jos, ne-am dat bătuți cumva. Nu mi-a plăcut, dar am răspuns la Galatasaray. Ce mi-a plăcut a fost în acea zi că fanii noștri nu s-au dat bătuți și le-au dat o lecție jucătoarelor noastre, cu siguranță, că nu poți să te dai bătut. Cred că trebuie să le dovedim fanilor că nu ne dăm bătuți. Am dat totul pe teren la Istanbul, dar aici acasă trebuie să ne menținem arena ca o fortăreață. Jucătoarele trebuie să fie pregătite pentru meci”, a adăugat Zoran Mikes.

Partida dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Lulea BBK se dispută azi, de la 19:00, la Sepsi Arena și încheie grupa E. Alb-verzile își vor afla în această seară adversara din primul tur de play-off. După ce se încheie toate jocurile din grupă și se face acel clasament al calificatelor, în funcție de care se fac împerecherile în primul tur.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!