Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: ”Dorim să devenim locul care va fi un magnet pentru toate jucătoarele bune și experimentate”

Zoran Mikes: ”Dorim să devenim locul care va fi un magnet pentru toate jucătoarele bune și experimentate”

ACS Sepsi SIC și-a format lotul pentru noua stagiune, una în care dorește să facă o figură frumoasă în Euroliga feminină, după mai multe sezoane petrecute în EuroCup. Într-o declarație apărută pe pagina formației din Sfântu Gheorghe, antrenorul principal Zoran Mikes și-a exprimat obiectivele și așteptările pentru noul sezon.

„Sunt foarte încântat de noua echipă. Mă bucur că avem sprijin din partea administrației locale și județene și sunt recunoscător că susțin proiectul nostru în momente ca acesta. Vom încerca să îi facem mândri pe toți și să sperăm că în curând vom începe pregătirile pentru noul sezon. Echipa este formată din câteva jucătoare din sezonul precedent și sper că, alături de jucătoarele noi, vom obține împrospătarea necesară pentru acest sezon plin de emoții. Cred că toate jucătoarele sunt motivate să revină pe teren cu aceeași dorință de a concura la cel mai înalt nivel, așa cum făceam și în anii trecuţi.”

Referitor la baschetbalistele care s-au transferat în această vară la Sepsi, Mikes a declarat:

”Toate jucătoarele pot juca tipul de baschet pe care vrem să îl implementăm, mai ales că va trebui să ne grăbim să ajungem la o formă bună, să creăm chimia echipei, dacă şi calendarul competițiilor va rămâne în forma actuală. Sunt sigur că cele care acum vin la echipă știu cât de important este să aducă energia cu care să răspundem la toate provocările sezonului, precum și să ne bucurăm împreună cu fanii de rezultatele obținute. Vom vedea dacă va fi nevoie de consolidarea echipei actuale, dacă vom avea nevoie de mai multă putere pentru a juca în fiecare competiție la cel mai înalt nivel.”

Acesta își dorește să domine în continuare competițiile interne și să facă din terenul propriu o adevărată ”fortăreață”:

”Vom participa la fiecare competiție motivaţi și determinaţi să jucăm serios, mai ales dacă situația va permite fanilor noștri să participe la jocuri. Vrem să trimitem un mesaj și vrem să fim recunoscuți de toată lumea ca un loc unde e extrem de dificil de jucat. În competițiile interne dorim în continuare să atingem aceleași obiective ale câștigării trofeelor ca în sezoanele anterioare și știm că pentru asta e nevoie de un întreg proces. Trebuie să înaintăm pas cu pas, trebuie să ne bucurăm de experiențele noastre și trebuie să depășim toți adversarii dacă dorim să răspundem la toate provocările. Dacă putem să ne bucurăm de aceste realizări, putem să ne realizăm visurile.”

Despre noutatea apărută la începutul săptămânii, și anume participarea în Euroligă, experimentatul tehnician a spus următoarele:

”Participarea noastră în calificările pentru Euroliga Feminină este un pas imens înainte pentru club și suntem bucuroși că eforturile noastre sunt recunoscute de cele mai importante foruri din Europa. Cu siguranță ne dorim să fim o echipă stabilă în ceea ce privește competițiile europene și încet, dar sigur, să ne respecte clubul și echipa noastră. Acum trebuie să fim inteligenţi și responsabili pentru a găsi o modalitate de a ne menţine mult timp la acest nivel.

Nu am dorit niciodată nimic peste noapte și continuitatea noastră ne-a adus mereu rezultate bune. Vom continua în aceeași direcție, cu planuri clare și răbdare. Dăm dovadă de seriozitate cu intențiile noastre și dorim să devenim locul care va fi un magnet pentru toate jucătoarele bune și experimentate, care vor înțelege că în Sfântu Gheorghe există un sistem bun care le oferă o șansă să se dezvolte, dar și să le promoveze și să le învețe să lupte mereu pentru trofee.”

*Foto: Facebook Sepsi SIC  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!