Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Încrederea noastră a crescut după meciul cu Galatasaray, credem că putem câștiga aici”

Zoran Mikes: „Încrederea noastră a crescut după meciul cu Galatasaray, credem că putem câștiga aici”

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe dispută în această seară, de la ora 20:00, meciul 3 din faza grupelor EuroCup Women 2019-2020. Alb-verzile s-au deplasat în Suedia, unde vor întâlni Lulea BBK, singura echipă fără victorie în primele două runde în grupa E. Antrenorul Zoran Mikes a prefațat partida cu suedezele și este încrezător în șansele echipei sale, deși nu este sigur că aceasta poate avea același nivel de energie ca și în victoria de săptămâna trecută cu Galatasaray.

„Pentru jocul din Suedia cel mai important lucru va fi să păstrăm aceeași energie pe care am avut-o în jocul împotriva lui Galatasaray, deci asta ne arată direcția, ceea ce este bine. Nu sunt sigur că putem avea acel nivel de energie în acest joc, deoarece călătoria a fost lungă, suntem departe și totul poate influența meciul, dar cu siguranță sunt pozitiv și optimist. Atmosfera și chimia sunt bune, încrederea noastră a crescut după meciul cu Galatasaray, așa că credem că putem câștiga aici. Cu asta în minte, trebuie să mergem la joc și, în acest caz, cred în victorie. Asta poate deschide o mulțime de uși pentru noi în restul competiției”, a declarat Zoran Mikes pentru pagina de facebook a clubului.

Acesta a vorbit despre stilul de joc al adversarei din această seară, care are patru straniere pe lângă jucătoarele din Suedia.

„Echipa suedeză joacă destul de rapid. Trag bine de la linia de trei puncte, deschid mult jocul, așa că trebuie să fim agresivi împotriva lor în defensivă, dar acest lucru merge împreună cu acea energie de care am menționat anterior. Știu că sunt agresive la recuperare, dar cred că putem concura cu ele.

Au un conducător de joc din WNBA (Natisha Hiedeman), care a jucat în finala în WNBA anul acesta. Și fundașul este periculos, trebuie să fim atenți la ea. Le au pe Ivey Slaughter, care anul trecut a jucat pentru TTT Riga, și pe Milica Jovanovic, care este una dintre cele mai bune jucătoare din echipa națională a Muntenegrului. Au un fundaș lituanian și jucătoare suedeze bune.

Lulea este o echipă destul de experimentată, cu multe calități individuale, dar cred că, cu nivelul nostru de energie și încrederea noastră, avem ce să oferim pentru a concura împotriva lor, așa că sunt foarte optimist că putem da tot ce este mai bun în Suedia”, a mai spus Zoran Mikes.

Meciul dintre Lulea BBK și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se dispută astăzi, de la ora 20:00, la Lulea Energi Arena. Campioana României ocupă locul secund în grupa E după primele două runde, cu 3 puncte după o victorie și o înfrângere, fiind la un punct în spatele liderului Artego. Formația suedeză are 2 puncte după ce a pierdut primele două partide din faza grupelor.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!