Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Trebuie să luptăm până la ultimul fluier al meciului”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.04.2014

Formația Sepsi SIC Sfântu Gheorghe va primi vineri, 18 aprilie, începând cu ora 19:00, vizita celor de la ICIM Arad, într-o partidă care contează pentru meciul 2 al seriei din cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin. Zoran Mikes, antrenorul grupării covăsnene, a prefațat în exclusivitate pentru TotalBaschet duelul cu arădencele, spunând printre altele că, jucătoarea sa, Jasmine Watson, nu va fi prezentă pe parchet din cauza unei accidentări suferite în primul meci al seriei.  

„În acest meci doi al semifinalei vom juca pe viață și pe moarte. Toate jocurile împotriva Aradului au fost partide bune, dar în anumite momente cruciale ne-am pierdut concentrarea, însă, într-un final am speranța că vom găsi calea să terminăm meciul în favoarea noastră. ICIM Arad este o echipă foarte bună cu un antrenor la fel de bun. Pa toată durata sezonului aceștia au arătat un baschet jucat cu seriozitate, iar noi îi respectăm mult de tot. 

Pe de altă parte, noi am jucat destul de bine în acest sezon și am putea fi premiați pentru asta. De asemenea, sperăm că vom reuși să avem grijă la toate acele mici detalii care sunt foarte importante pentru a câștiga un meci de acest gen. Trebuie să trecem peste absența lui Jasmine Watson, jucătoare care va rata acest meci secund cu Arad deoarece s-a accidentat în prima confruntare. Cu un ajutor substanțial din partea fanilor, eu unul zic că orice este posibil. Totodată, am jucat în FIBA EuroCup fără una dintre jucătoarele noastre străine și tot am reușit să câștigăm împotriva unor adversari puternici.

Așadar, va trebuie să jucăm, să credem în noi, să avem și șansă, șă nu ne dăm bătuți și să luptăm până la ultimul fluier al confruntării. Energia este ceva pe care fanii noștri apreciază și respectă, iar acest lucru le vom arăta cu siguranță și în acest meci”, a afirmat Mikes. 

În prima confruntare, Sepsi SIC a cedat în fieful formației din Arad, scor 55-74, la capătul unei meci în care baschetbalistele din Sfântu Gheorghe și-au adjudecat doar primul sfert, 16-15. 

*Foto: Facebook Sepsi SIC Sf. Gheorghe

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!