Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Visic: "Fetele sunt motivate să facă un meci bun"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.10.2011

Înainte confruntării cu CSM Târgovişte de marţi, 11 octombrie, Zoran Visic, antrenorul lui ICIM Arad, declară că echipa sa este pregătită pentru derb iar jucătoarele sunt motivate să facă un meci bun. Tehnicianul a precizat că este mulţumit de felul cum se prezintă echipa sa din punct de vedere ofensiv însă mai are de lucrat în apărare.

După ce am văzut în meciurile jucate, ofensiva nu pot spune că m-a nemulţumit. Dar defenisv mai avem de lucrat. Important este că ne-am pregătit bine, şi suntem pregătiţi pentru jocul de mâine. Sper să avem şi susţinere din partea publicului, să avem o sală plină. Va conta foarte mult cum vom intra în joc.

Fetele să fie disciplinate şi inteligente, pentru că Târgovişte este o echipă foarte bună. Oaspetele meciului de mâine au un avantaj faţă de noi, respectiv 2 săptămâni în plus de pregătire, dar şi noi avem avantajele noastre. Nu vreau să punem presiune pe fete, pentru că avem un program dificil. Oricum nu este un joc neaparat decisiv, se vor limpezi apele după vreo 6-7 etape. Fetele sunt însă motivate să facă un meci bun, a spus Visic conform sportarad.ro

ICIM Arad primește vizita echipei CSM Târgoviște într-un meci care va avea loc la Sala Victoria din Arad, în cursul zilei de marți (11.10). Meciul contează pentru etapa a 2-a în sezonul regulat al Diviziei A la baschet feminin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!