Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Visic: "Încă mai avem de lucru, sezonul e abia la început"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.09.2011

ICIM Arad nu a avut probeleme în primul tur al Cupei României, învingând în ambele partide pe BCM Danzio Timişoara, asigurându-şi calificarea în faza următoare a competiţiei, acolo unde va întâlni pe CST Alexandria.

Mai citiţi şi:

EXCLUSIV. Zoran Visic: "Am semnat pe doi ani cu ICIM Arad"

 

Într-o declaraţie acordată site-ului sportarad.ro, tehnicianul grupării arădene, Zoran Visic, a afirmat că meciurile cu Timişoara au fost unele grele. De asemenea sârbul spune că îşi doreşte calificarea în Final Four-ul competiţiei.

Îmi felicit jucătoarele pentru această calificare. Au fost două meciuri grele cu Timişoara, o echipă valoroasă, dar peste care am trecut cu bine. Încă mai avem de lucru, sezonul este abia la început. Ne dorim calificarea la turneul final al Cupei României şi apoi putem privi spre fazele finale ale competiţiei - afirmă antrenorul pentru sursa mai sus menţionată.

Zoran Visic a mai prăgătit formaţia arădeană în stagiunea 2001-2002, clasându-se la finalul sezonului pe a doua treaptă în ierarhia generală, devenind vice-campion al României

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!