Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Visic: "Ne aşteaptă un meci dificil la Satu Mare"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
15.10.2011

Antrenorul echipei BC ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad a declarat, înaintea partidei din deplasare, cu formaţia CSM Satu Mare, din cadrul etapei a treia, că întâlnirea dintre cele două grupări va fi una foarte dificilă pentru jucătoarele sale, mai ales după eşecul suferit pe teren propriu, scor 54-69, cu CSM Târgovişte.

Zoran Visic a spus, pentru sportarad.ro, că CSM Satu Mare evoluează foarte bine în faţa propriilor suporteri şi are un lot omogen. "Ne aşteaptă un nou meci dificil, la Satu Mare, împotriva vicecampioanei din sezonul trecut, o echipă valoroasă şi care joacă pe teren propriu. Dar şi noi suntem echipa campioană, avem nevoie de un joc mult mai bun după înfrângerea cu Târgovişte. Trebuie să arătăm o mentalitate puternică, pentru că ne aşteaptă un sezon lung, cu foarte multe meciuri", a încheiat tehnicianul.

Etapa a treia a turului primei ligi, la feminin, programează reeditarea finalei sezonului precedent. Faţă în faţă se vor afla echipele CSM Satu Mare şi BC ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad într-o întâlnire care se va desfăşura duminică, de la ora 18.30, pe terenul primei formaţii

Înaintea meciului dintre CSM Satu Mare şi BC ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad, oaspetele se află pe primul loc în Divizia A, cu cinci puncte din trei meciuri, în timp ce gazdele ocupă poziţia a patra, cu patru puncte, însă din două partide disputate. Gruparea din Arad are un joc în plus deoarece a disputat în devans o partidă din cadrul etapei a patra pentru a putea evolua în Liga Europei Centrale.

sursa foto: sportarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!