Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Visic: "Sepsi nu mai este acea echipă a ultimilor ani"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.10.2011


Zoran Visic se află la al doilea mandat pe banca tehnică a ICIM-ului.
Precedentul datează din sezonul 2002/2003.

Sfârşitul trecut de săptămână, în premieră la Sibiu, s-a desfăşurat prima etapă a Diviziei A feminine de baschet. A fost o etapă fără prea multe surprize, favoritele impunându-se categoric. Campioana en-titre a României nu a făcut excepţie de la "regulă", învingând categoric pe BC Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 83-35.

Într-o declaraţie acordată site-ului sportarad.ro, Zoran Visici este de părere că Sepsi nu mai este acea echipă a ultimilor ani însă doreşte să felicite jucătoarele pentru evoluţia lor.

După meciul de ieri se simte că Sepsi nu mai este acea echipă a ultimilor ani. Dar chiar si aşa, ţin să îmi felicit jucătoarele pentru evoluţia lor. În prima parte nu am făcut rabat de la efort şi lucrurile s-au văzut pe tabelă. În partea secundă am introdus pe teren toate jucătoarele avute pe bancă, şi acestea au demonstrat că merită să fie la Arad.

Referitor la meciul din etapa a 2-a, ce va avea loc marţea viitoare la Arad, tehnicianul sârb este de părere că adversarul este valoros, iar un rezultat bun devine important.

Pentru noi urmează jocul cu Cluj şi apoi meciul extrem de important cu Târgovişte. Profit de acest moment să îi invit pe cei care ne iubesc să umple Polivalenta la acest meci, pentru că avem mare nevoie de sprijin. Este un meci pe teren propriu, cu un adversar valoros, şi de aceea un rezultat bun devine important. Fetele au azi zi liberă, una binemeritată, după care trecem la antrenamentele tari, în urma cărora aştept ca şi jocul să fie unul pe măsură.

Următorul meci pentru ICIM Arad va avea loc vineri, de la orele 16:00, atunci când va întâlni pe Universitatea Cluj-Napoca. Partida contează pentru etapa a 3-a a Diviziei A feminine de baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!