Final 1 2 3 4 T
CSU Sibiu 17 28 11 13 69
Oradea 27 5 25 18 75
  • FIBA Europe Cup
  • 13.11.2019
  • 19:00
  • Sala Transilvania

Declaratii

Dan Fleșeriu Dan Fleșeriu Antrenor

„Nici măcar nu mai putem fi optimiști după atâtea înfrângeri consecutive cu Oradea. Evident, încercăm să facem maximum ce putem, dar, așa cum am zis și imediat după meciul cu Oradea, toată concentrarea noastră trebuie să meargă spre campionat”.

4 ani în urmă

„Mă bucur că am revenit, în același timp trebuie să felicit echipa gazdă pentru modul în care se luptă.Noi avem un motiv în plus de bucurie pentru că ne-am calificat în următorul tur al FIBA Europe Cup, lucru care este extrem de pozitiv și sunt foarte fericit că l-am reușit.”

4 ani în urmă
Cristian Achim Cristian Achim Antrenor
Dan Fleșeriu Dan Fleșeriu Antrenor

„Ne-a mai lipsit, probabil, cel puțin unul din jucătorii accidentați ca să pot să îi odihnesc pe cei care au jucat foarte mult. Este aproape imposibil să ții ritmul de joc așa cum l-am făcut în sfertul doi. Am început mai lent, încercând să ne menținem energia pentru finalul jocului. Oradea, evident, o echipă extraordinar de bună, nu ne-a lăsat să respirăm și a făcut foarte repede diferența. A fost greu să revenim, am revenit totuși, am și condus destul de bine, dar imposibil să ținem până la capăt”

4 ani în urmă