Stiri Juniori U20 Masculin

Basti Ionescu a semnat cu CSU Sibiu

Basti Ionescu a semnat cu CSU Sibiu

Sebastian „Basti” Ionescu este noul jucător al lui BC CSU Sibiu. Anunțul a fost făcut chiar de către jucător, pe rețelele de socializare.

Acesta a avut și un mesaj pentru fanii sibieni: 

Basti vine după un sezon bun în tricoul lui CSM Miercurea Ciuc, în care a adunat 7,9 puncte, 3 recuperări și 1,4 pase decisive, în cele 23:08 minute în 25 de partide jucate în LNBM.

Component al generației 1997, alături de care a câștigat divizia B al EuroBasket U20 în 2017,  Basti a mai jucat în LNBM pentru U Cluj, CSM Oradea, Dinamo București, SCM U Craiova și Athletic Constanța. El a adunat în total 115 partide pe prima scenă a baschetului românesc.

Totodată, stagiunea 2019/2020 l-a găsit pe Ionescu în Regionalliga (liga a 4-a din Germania) în echipamentul lui Aschersleben Tigers.

De asemenea, Basti a publicat și o carte numită „Ca Sportivii”, adresată copiilor și adolescenților, prin care își propune să îi ajute pe micuți să își formeze o mentalitate sănătoasă.

Ionescu este primul nume nou din lotul lui CSU Sibiu pentru sezonul viitor. Deocamdată, din informațiile baschet.ro știm deja că Lucas Tohătan (CSO Voluntari) și Rareș Uță (Dinamo București) ar fi ales drumul Capitalei. De asemenea, Mirel Dragoste a fost reconfirmat la „galben-albaștri”.

*foto: szekelysport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!