Stiri Juniori U20 Masculin

Ciprian Mihai: “Ne dorim să câştigăm şi următoarele meciuri”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
29.04.2013

Ciprian Mihai

Ciprian Mihai a vorbit pentru cititorii TotalBaschet.ro despre victoria cu BC Timişoara şi despre meciurile ce vor urma pentru dinamovişti.

Consider că în acest turneu toate meciurile sunt strânse şi contează cel mai mult momentul. Timişoara a fost un adversar pe măsură. Au luptat până la capăt, devotamentul lor s-a văzut mai ales în ultimul sfert. Noi am încercat pe tot parcursul meciului să jucăm în echipă şi cred că s-a văzut acest lucru. Ne-am apărat până în ultima secundă şi am dat totul în teren, fapt ce a dus la victoria noastră.

Ne dorim să câştigăm şi următoarele meciuri şi cred că putem face acest lucru dacă vom juca în echipă, iar la final sperăm să fim cât mai sus în clasament, având în vedere că se stabilesc locurile la coşaveraj.

Luni, cu începere de la ora 14:00, Dinamo Bucureşti va juca împotriva celor de la SCM Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!