Stiri Juniori U20 Masculin

Ionuț Georgescu este noul manager al celor de la CSO Voluntari

Ionuț Georgescu este noul manager al celor de la CSO Voluntari

CSO Voluntari a anunțat faptul că începând cu sezonul 2020/2021 Ionuț Georgescu va ocupa funcția de manager general al ilfovenilor.

Georgescu vine după ce a petrecut ultimele două sezoane la CSU Sibiu, alături de care a câștigat Cupa României și a jucat și o finală de LNBM în sezonul 2018/2019.

De-a lungul carierei sale, Ionuț Georgescu a mai fost în conducerea echipelor CSU Asesoft Ploiești  și Steaua CSM Eximbank București. De asemenea, Georgescu este scouter în Europa de Est pentru spaniolii de la Real Betis Baloncesto.

„Venirea la Voluntari reprezintă o mare provocare pentru mine. Faptul că Virgil Căruțașu mi-a vorbit atât de frumos despre acest proiect, despre oamenii de aici și despre dorința lor extrem de mare de a reuși să dezvolte secția de baschet m-a făcut să analizez serios această oportunitate. Lui Virgil îi datorez enorm – m-a ajutat în procesul meu de maturizare la Ploiești și m-a învățat prin exemplul propriu ce înseamnă sacrificiul pentru bine echipei și profesionalismul. Totodată, oamenii din club m-au primit excepțional și mi-au arătat că au încredere în mine și că CSO Voluntari este un proiect în care mă pot implica așa cum am fost educat: urmând o direcție de dezvoltare sports-business, aducând comunitatea aproape de echipă și transformând clubul într-un pilon pentru sistemele de educație și sănătate. Clubul este susținut de oraș iar responsabilitatea este foarte mare. Obiectivul meu personal este ca proiectul CSO Voluntari să devină unul relevant și demn de urmat pentru baschetul și sportul românesc. Vreau ca prin performanțe sportive și activitatea din afara terenului să fim între primele exemple de succes din baschetul românesc”, a declarat Ionuț Georgescu pentru pagina oficială a CSO Voluntari.

La Voluntari, Georgescu va avea din nou oportunitatea să lucreze alături de Sasha Ocokoljic, noul antrenor al ilfovenilor. Cei doi au mai colaborat la CSU Asesoft Ploiești și Steaua CSM, acolo unde Sasha a fost atât antrenor principal cât și secund.

Zilele următoare CSO Voluntari va anunța și primele mutări pe piața transferurilor. Ilfovenii au pierdut calificarea în playoff în sezonul 2018/2019 la ultima aruncare a partidei din ultima rundă dintre CSM Steaua și Dinamo Știința, când Willie Kemp a marcat un buzzer care i-a băgat pe alb-roșii în playoff. La întreruperea sezonului precedent, CSO Voluntari se afla pe locul 3 în Grupa Galbenă (locul 9 per total), la un singur punct de playoff.

*foto: sportpictures.eu

8 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Excelent
    Felicitari Laurentiu !
    Felicitari Horatiu ! Felicitari tuturor factorilor de decizie din clubul sibian !

    cu 3 ani în urmă (06.07.2020) Raspunde
  • pipzn :

    Mda
    Se pare ca utilizatorul sibian Markus (care a comentat la articolul cu numirea noului antrenor de la Voluntari) a intuit bine.

    Pentru mine, ca privitor neutru, aceasta mutare pare sa demonstreze simultan ca
    -d-nul Georgescu a vrut sa fie mai aproape de casa
    -nu s-a simtit asa de bine la Sibiu
    -tot in zona Bucuresti se invart mai multi bani (chit ca cel mai probabil de la stat vor fi)

    Altfel, sunt curios ce jucatori va aduce.

    cu 3 ani în urmă (06.07.2020)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      !
      Posibil sa fie si cum spui tu, insa eu inclin sa cred ca ai nostrii au renuntat la el. Din informatiile mele, el s-a simtit destul de bine in Sibiu, iar motivul principal pentru care a venit a fost publicul de langa echipa, un factor esential pentru ideile lui, lucru care s-a si vazut de altfel. Ori cu toate avantajele pe care le are in capitala, din pacate, CSO Voluntari nu se poate si nici nu se va putea compara cu noi din acest punct de vedere.

      cu 3 ani în urmă (06.07.2020)
    Raspunde
  • uplifter :

    :)
    Ce provocare mare ar putea fi o mutare în marele oraș și la marea echipa de baschet din Voluntari, sincer, nu știu!
    Când mare mogul de acolo nu va mai fi la cârma, marele Voluntari va reveni unde ii e locul și la nivel sportiv.
    Cât despre Georgescu, e clar ca de la Sibiu nu a plecat cu zâmbete. Eu personal eram sigur ca o astfel de relație nu ar fi ținut mult acolo.
    Și acum întreb, cât credeți ca va sta la Voluntari?

    cu 3 ani în urmă (06.07.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      depinde
      Din ce se pare are libertate totala, lucru pe care nu l-a avut nici la Ploiesti, nici la Steaua, nici la Sibiu.
      Asa ca depinde doar de el... daca va construi cum trebuie (eu unul sunt convins ca stie s-o faca), s-ar putea sa aiba succes si sa ramana 2 3 ani fara probleme...
      Iar Pandele nu va fi asa usor de inlaturat precum consoarta...

      cu 3 ani în urmă (06.07.2020)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda...Mult succes Ionut
    Nu sunt foarte multe de spus...
    IG este un profesionist pe care noi nu am putut/vrut sa-l tinem in Sibiu si sunt convins ca nu a dus niciodata lipasa de oferte, iar acum a ales acum Voluntari.
    Din punctul meu de vedere, la felul cum si-a construit el cariera, pare un pas in spate, dar depinde doar de el ca intr-un timp scurt, pasul asta in spate sa se transforme rapid in 2 pasi in fata; iar la cum l-am cunoscut eu pe Ionut, sunt convins ca asa va fi...
    Iar in ceea ce priveste CSU, eu unul sunt dezamagit ca in 2020, clubul pare a se afla in aceeasi situatie ca acum 3-4 ani... dar poate ma insel eu si vad totul in negru...
    Vedem ce va urma.

    cu 3 ani în urmă (06.07.2020) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Markus :

    voluntari
    Si eu consider ca e un pas inapoi pentru Ionut, dar din punct de vedere sportiv echipa din Voluntari are toate premisele sa devina principala favorita la locul 3. Nu cunosc ce buget este acolo, dar din ce se aude este simtitor mai mare decat avem noi anul asta, iar Ionut este capabil sa faca o echipa competitiva. Singurul minus ramane postul jucatorului roman, dar poate se va rezolva si acesta. Ma asteptam deja ca Badiu sa fie anuntat la Pitesti sau de ce nu, chiar la Cluj... E cam clar ca locurile 1-2 sunt deja ocupate de Cluj si Oradea si probabil asa va ramane pentru multi ani de acum incolo.

    cu 3 ani în urmă (06.07.2020)
    • uplifter:

      Re
      Banii dictează! Asta e adevarul

      cu 3 ani în urmă (06.07.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!